Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El lehet érni koxolás nélkül?

El lehet érni koxolás nélkül?

Figyelt kérdés
Szerintetek el lehet érni kemény edzéssel,szigorú diétával és esetleg legàlis táplálékkiegészítőkkel olyan testet,amilyen Jeff Seidnek vagy Lazar Angelovnak van? Vagy ez csak szteroiddal érhető el? Nem szeretnék semmi "tiltott" dologba bele menni,és ha csak ilyen áron érhetem el a célom, inkább lemondok róla. Tudom hogy sok minden függ a genetikától,és nyilván nem is pont olyanra gondolok,amilyek nekik van, inkább arra a szintre..és kb hány év alatt jöhetne össze? Youtbobon láttam olyan átalakulásokat állítólag 1 év alatt,de azt gondolom hogy mivel sikerült..ezt csak azért kérdezem,mert pl akikkel remlámozza a scitec a termékeit, ők sem csak azoktól a szerektől lettek olyanok amilyenek :/ Én meg attól félek hogy így csak feleslegesen dobok ki egy rakás pénzt.. szóval érdekelne nektek mi a véleményetek erről :)
2016. jún. 19. 18:40
1 2
 11/19 aikiboxer ***** válasza:
Cyan valóban elég széles ismeretekkel rendelkezik e téren, de végül csak egy gizdánál kötött ki. :))
2016. jún. 19. 20:14
 12/19 Cortez70 ***** válasza:
50%
Nem hinném, hogy gizda lennél, régóta edzel te is. :)
2016. jún. 19. 20:22
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :) mondjuk sejtettem hogy nincs màs út..ha úgy akarok kinézni, mint a profik..csakhogy én nem szeretnék versenyző lenni,csak az a külső.. sajnos ha tudnàm,hogy nálam semmiféle mellékhatások nem fognak jelentkezni,én bátran bevállalnàm a szteroidokat,de olyanokat látok/oplvasok/hallok,ami elrettent.. nem vagyok kezdő sem,aki 2 napja jár, csak bosszant hogy nem úgy fejlődöm ahogy azt elképzeltem,pedig amit tudok,bele adok. Rengeteg időt,pénzt és kitartást,ezek szerint majdnem feleslegesen? Egy dolgot nem merek csak kockàztatni:az egèszségemet..

(Amúgy ismerem a különféle szereket,tudom mik a hátásuk/mellékhatásuk,és elméletileg azt is tudom milyen szerekkel lehetne minimalizálni a "kockázatokat")..megérné bele vágni?

2016. jún. 19. 20:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Persze,nem csak Angelov és Seid létezik, de pl nekik olyan tökéletes felső testük van..
2016. jún. 19. 20:45
 15/19 Cortez70 ***** válasza:
Neked kell eldönteni, hogy megéri-e.
2016. jún. 19. 20:46
 16/19 A kérdező kommentje:
Na jó,nekem kell eldönteni,de nehéz.. mindenkitől,aki egy kicsit is jobban ért ehhez a sporthotoz eddig azt hallottam, hogy nem éri meg,mert vagy bejön vagy nem.. csak engem kezd szorítani az idő,úgy érzem, ezért is írtam ki ezt a kérdést, hátha így könnyebb lesz dönteni :/
2016. jún. 19. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha el is erned azt a szintet szteroiddal, akkor azt is csak gyogyszerrel tudnad tartani. Szerintem hobbi szinten esztelenseg belemenni koxolasba. Nem kell telhetetlenkedni. Viszonylag alacsony tzs-al es esztetikus formaval igy is bejonnek a naturalok a legtobb nonel.
2016. jún. 19. 23:42
 18/19 Cortez70 ***** válasza:
Én pl nem a nőknek akarok megfelelni, hanem magamnak. Csak a nők miatt edzeni baromság, ők ugyanis (a többség) leszarják, hogy mennyire vagy izmos. Nézz körül: Satnya, izomtalan vagy dagadt faszik vannak olyan jó csajokkal, hogy csak pislogsz. Nem az izmosság számít. Nekem 18 éves korom óta mindig volt nőm. Max pár hét ha volt, hogy egyedül voltam. Volt nőm soványan, dagadtan, és most izmosan is.
2016. jún. 20. 05:07
 19/19 anonim ***** válasza:
aki lepontozza azt amit irok, ami amúgy igaz, elmondaná hogy miért is teszi ezt? vagy ők naturál dorian yatesek 1 év edzés után?
2016. jún. 20. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!