Cukorbetegség kivett epehólyaggal és táplálkozás?
Gondoltam ide írok mert hát a testépítők ha úgy vesszük értenek a test működéséhez és ha a fogyókúrás topikba írok ott úgyis csak olyanok vannak akik kínozzák magukat és csak okoskodnak.
Szóval én 175cm magas vagyok és 130kg.
Már leadtam 7 kilót.
Pár hónapja kialakult a cukorbetegségem ami az orvos szerint visszafordítható, emellett el kellett távolítani az epehólyagomat is.
A kérdésem az illetve a gondom, hogy reggelente vagy 6X székelnem kell, 6X keveset és az állaga masszaszerű.
Hozzá kell tennem, hogy ezidáig alig fogyasztottam rostot, kevés vizet szoktam inni 1-1,5l és nem mozgok. Voltam már belgyógyászaton és csak annyit mondott a főorvos, hogy egyek sok rostot, igyak sokat és mozogjak napi 1 órát.
A kérdésem az lenne, hogy ennyi valóban elég, hogy helyreálljon a székelésem? Nem szoktam mozogni, csak fekszem az ágyon és ülők a gép előtt. Szóval elég a sok mozgás, a rost, a víz és akkor helyreáll a székelésem?
Illetve hogy a kevés rost, a sok szénhidrát és a nem mozgás okozza ezt a székelési bajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!