Ti gondolkodtok edzés közben?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor min?
Én jobban szeretem mikor ki tudom kapcsolni a gondolkodásomag, de néha annyi gondolat van a fejemben hogy edzeni se tudok, néha viszont erőt ad és plusz ismétlést ha arra gondolok ami felidegesített napközben
2016. jún. 20. 14:17
1/9 anonim válasza:
Én szoktam, általában azon, hogy hogyan csináljam a következő gyakorlatot, jól csinálom-e amit csinálok.De gyakorlat közben csak arra koncentrálok és a levegő vételre.Meg szoktam számolni, hogy hány ismétlést csinálok.Kb. ennyit szoktam gondolkodni edzés közben. Sok mindenen nem kell, mert van füzetem, amibe beleírom, hogy mit csináljak, mennyi súllyal, ismétlés..stb..
2/9 anonim válasza:
Általában nem,mert én is úgy szeretek edzeni ha kikapcsolhatom a gondolataim és csak az edzésre koncentrálhatok,de az utóbbi pá edzésen ez nem nagyon jön össze.
3/9 Cortez70 válasza:
Az edzésre koncentrálok én is, ha hagynak. De legtöbbször nem hagynak.;)
5/9 anonim válasza:
Arra koncentrálok hogy végrehajtsam a gyakorlatot.
6/9 anonim válasza:
Na ne vicceljünk már, kérem! A gyúrósok meg a gondolkodás... :D
7/9 anonim válasza:
Azt szoktam elképzelni, hogy valaki figyel, és meg kell neki mutatnom magam. :D
8/9 anonim válasza:
Mintha a színpadon feszítenék.
Sokkal jobban megy a célzott izomra a gyakorlat.
9/9 anonim válasza:
Számolás, levegővételre koncentrálás (ez gyönge pontom, főleg egyes gyakorlatoknál), miegymás, dehogy érek rá még intellektuális dolgokkal is foglalkozni... Néha lelkileg is támogatnom kell magam, főleg lábazásnál, amit nagyon utálok és folyton abba akarom hagyni...
De pl. zongorázáskor sem gondolkodom, pont jó, hogy vannak ilyen dolgok, amik kikapcsolják az alapból kaotikusan örvénylő mindenféle gondolatomat, pihentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!