Írnátok egy edzéstervet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezen a nyáron elszeretnék kezdeni edzeni , és kellene egy edzésterv , mivel nem nagyon értek ezekhez , és még nem nagyon csináltam . Ha lehet ne legyenek benne olyan dolgok , amikhez kellenek különféle eszközök , csak a súlyzó .
16/f Előre is köszi a válaszokat!
2016. jún. 20. 17:55
11/18 anonim válasza:
senkit nem érdekel a stilus, a tudás a lényeg. előadhatod okosa a semmit, az annyit is ér. semmit. én ok hogy néha paraszt/lekezelő vagyok, de mindig csak jogosan. a + meg - nem arra való, hogy ne irjad le a véleményed, hanem hogy látszódjon hogy kinek adnak többen igazat, attól függetlenül, csak akkor minuszozz, ha jobban tudod .ha emg jobban tudod, irjad le.
12/18 anonim válasza:
Ezek szerint mi nem ugyanabban a világban élünk.
Igenis mindenhol számít, hogy a véleményed hogyan írod le. Ha nem így gondolod, akkor csukott szemmel élsz.
13/18 Cortez70 válasza:
Belinkeltem egy tervet. Semmi durvát nem írtam. De okés.
14/18 anonim válasza:
nem, csak nekem többet ér a tudás, mint a stilus. hiába te vagy a világ legaranyosabb legkedvesebb embere, ha semmit nem tudsz. és ahogy irtam, ok nélkül sosem irok úgy, ahogy. amúgy minimális kritizálás legalább ráébreszti a kérdezőt arra, hogy huh, tényelg hülyeséget kérdezett / mondott. én tényleg csak azon égek ki, ha valaki ugat, de nem tudja megindokolni az igazát.
15/18 anonim válasza:
Ha valakit lepontoznak, és aztán elkezd rinyálni, hogy jajj miért pontoztak le, akkor én automatikusan lepontozom az embert. Nem vagyok én olyan különleges hópihe, nem sok ember szereti a sírós-rívós 46 éves kisbabákat.
16/18 Cortez70 válasza:
Meg olvasd vissza most te hogyan írtál. Nem az én stílusommal van gond.
17/18 anonim válasza:
A kategoria toplistaban meg lehet nezni kik pontoznak legtobbet, kik azok akik a fb-on erzik magukat.
18/18 anonim válasza:
hú nem is tudtam hogy ilyen van, de ez nem az hogy ki kapta a legtöbb pontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!