Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a videó segíthet?

Ez a videó segíthet?

Figyelt kérdés

Formás popsit és combokat szeretnék. Ha ezt a videót elvégzem sokszor a nyáron, (a gumiszalagos részt kihagyva) az jó eredményt fog hozni?

https://www.youtube.com/watch?v=uga3pvdSg2U

Köszi!

14/L

2016. jún. 21. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi ez a pusztító alpáriság? 5 másodpercet bírtam a videóból. Felejtsd el, ezzel semmire nem mész.
2016. jún. 21. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Tekerj bele, mert az elején csak beszél. :)
2016. jún. 21. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Minden mozgás több a semminél. Ha el vagy hájasodva, majdnem nulla izomzattal, akkor eleinte segíthet, de egy pont elérése után stagnálni fogsz.

Ami mindenképp kell: Heti 3 teljes testes súlyzós edzés. Ha zsíros vagy, akkor ehhez hozzájön további heti 3-4 aerob.

Illetve nagyon fontos az étrend, a kiindulási alaptól függően szálkásító vagy tömegnövelő.

2016. jún. 21. 15:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem mondanám dagadtnak és hájasnak, csak vastag a combom. Mivel véknyítani nem tudom, gondoltam, inkább megpróbálok izmot csinálni (vagy ezt nem tudom hogy mondják), mert szeretném, ha lenne valamilyen formája.

Azért köszönöm!

2016. jún. 21. 15:27
 5/6 likebike ***** válasza:
Zsírból nem tudsz izmot csinálni!Először döntsd el,hogy fogyni akarsz vagy izmosodni,a kettő a genetikádtól függő ideig megy együtt.
2016. jún. 21. 15:47
 6/6 likebike ***** válasza:
Bár szerintem neked nem kell fogyni,csak formásodni.Szóval(szerintem)izmosodnod kéne,csináld úgy,ahogy Vera mondta és ha tényleg izmosodni akarsz,akkor állíts össze magadnak egy tömegnövelő étrendet.Olvasd el a Sárga Kapszulát,le lehet tölteni,tedd rendbe az alapokat.
2016. jún. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!