Mennyit lehet erősödni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy egy hónap alatt mennyit tudnék erősödni.(alapgyakorlatokban) Leírhatjátok a saját tapasztalaitokat, hogy ti hogyan és mennyit erősödtetek.A másik kérdésem az lenne, hogy 11 hét alatt (nyár végére) eltudnám érni a 100kg-os fekvenyomást? Most 80kg az 1RM-em.2016. jún. 24. 09:34
1/2 Szergej55 válasza:
Ez attól is függ, mennyi ideje edzel. A 100 kilót nem ígérném nyár végére, de akár év végére meglehetne.
Én fekvenyomásban a pocsék edzéstervezésnek hála alig-alig erősödtem 3-4 év alatt, az utóbbi időben tudok normálisan 100+ kilókkal dolgozgatni, a 100 kiló nekem majdnem 3 évembe került. A guggolásban és felhúzásban hamar erősödtem, genetikailag is inkább ezekre vagyok programozva, de normálisabban is csináltam őket valamivel.
2/2 Klanwarrior válasza:
Nekem októberben 70kg volt az 1Rm-em.
Márciusban mértem, akkor volt 92,5kg, bár nem szeretek fekvenyomni, és az edzéstervbe is csak elvétve teszem be.
Gondolom, hogy ennél te gyorsabban tudsz fejlődni, ha rendesen odateszed magad, és rákoncentrálsz a gyakorlatra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!