Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 2 melledzés?

Heti 2 melledzés?

Figyelt kérdés
Le van maradva a mellem(sok helytelen edzés..)birná e a testem a hrti 2 edzés úgy,hogy pl: Hétfőn csak nyomások(Fekvenyomás egyenes-ferde-negativ padon)4-4-4 sorozatban,aztán csüt. pedig ugyanezek csak tárogatással,magas ismétlésen?
2016. jún. 25. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ott baj van agyban ahol külön melledzés megy.
2016. jún. 25. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy erted?
2016. jún. 25. 23:33
 3/7 imakommandós ***** válasza:
miért ne birná? Csináljad aztán kitapasztalod.
2016. jún. 26. 00:53
 4/7 Cortez70 ***** válasza:

Úgy érti Béka, hogy eleve többször kellene mellre is edzeni és nem külön napot kell neki szentelni heti egyszer.

De te baromságot írtál kérdező. Mind a két edzésen kell nyomni, csak tárogatással szart sem érsz.

2016. jún. 26. 05:59
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
3, te semmit nem értettél abból amit Béka írt.
2016. jún. 26. 05:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Cortez,tobb valaszodnal lattam,hogy a teljes tedstes edzes mellett vagy,miert? Miert nem az osztott?
2016. jún. 26. 09:33
 7/7 Cortez70 ***** válasza:
Én osztottat végzek. Vagy teljes osztottat vagy kétfelé bontottat. Mindkettő heti 4 napos. A heti két edzés egy izomra nem jelenti, hogy teljes testes edzés lenne.
2016. jún. 26. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!