Mit tegyek, ha már nem tudom meginni?
Figyelt kérdés
3-4 hónapja Jumbo-t iszok, már az elején se ízlett, de már a hányingerig jutottam vele. Viszont nagyon sok kalóriát kéne bevinnem. Ugye a jumbo kb. csak cukor, és a nagy melegbe jól esne mindennap egy hideg limonádé, mi lenne ha 150g cukorból csinálnék limonádét és azt innám reggel pl, mellé ennék tojásrántottát teljes kiörlésű kennyérel. Edzés után pedig csak 1 sima tejsavó fehérjét innék, mellé ennék 2 banánt. Eddig fél adag jumbot ittam reggel, felet edzés után. Vélemény?2016. jún. 27. 19:47
1/8 anonim válasza:
Egész jó, csak a jumbot meg a cukrot hagyd ki belőle.
2/8 likebike válasza:
Minek a jumbo,ha van fehérjéd?Sok kalóriát másból is bevihetsz,nem agyoncsomagolt,100X-os áron eladott cukorhegyből.
3/8 anonim válasza:
Én előbb innék zsírt, mint cukrot, vagy bevinném a 150g cukrot banánból (ennek nem kis része amúgyis keményítő lenne s tápanyag szempontjából is más, ugye), de nem vagyunk egyformák. Azért 150 gramm sima cukor... Nem hangzik jól. Tényleg nem tudsz normális ételt enni? Annyi opció van, pláne ha még a cukor is oké neked... A limonádédnál rosszabbat nehéz lenne találni.
4/8 A kérdező kommentje:
Napközbe csirke, sertés húst szoktam enni rizzsel v hasábbal, esetleg pizzát. De még ígyis h 3-4 adag rendes kaját eszek naponta, nincs meg a 90 kilóhoz kellő ch. Tudnál írni elfogadható ch forrást?
2016. jún. 27. 22:58
5/8 anonim válasza:
a cukortól miden jobb,főleg reggel.Éppen ezért nem ártana az egészség oldaláról is megközelítened a táplálkozást és nem inzulin rezisztenst,vagy cukorbeteget csinálni magadból.Le lett írva a megfejtés zsír a neve.Egyébként én is legfeljebb akkor adnám a fejem cukor ivásra,ha világvége lenne és nem lenne más kaja,de hogy pénzt adjak érte és kockáztassam az egészségem egy diabétesszel az kizárt.
6/8 A kérdező kommentje:
Jó és zsírt hol tudok venni, milyen áron és milyen formában?
2016. jún. 27. 23:21
7/8 anonim válasza:
Hulye vagy kérdező, cukorból akarsz hizni?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy hülye vagyok-e. Csak szimplán nem annyira értek még hozzá, ezért próbálok kérdezni, hátha vannak tapasztalt emberek. De látom nálad sincsen minden rendben.
2016. jún. 28. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!