Minőségi fehérje porpok?
fehérjepor az fehérjepor.
Én használtam már Scitec-est, BiotechUSA-st, de az igazi az a MyProtein lett. Elsőnek csak az ára miatt vettem, mert mindig van akció (ha más nem csak a 25%-os kedvezmény), de már fogtam ki olyat, hogy egy nagycsomag fehérjéhez mégegyet ajándékba adnak.
Aztán ugye hiába egyenlő az alapára a másik kettőével, ha legrosszabb esetben is van rá 25% kedvezmény bizonyos ízekben, illetve igen, ízekben, rengetegben elérhetőek, és amit a Scitecnél hiányoltam, sőt írtam is nekik, nincsen a legtöbb esetben teszt, a Myproteinnál pedig minden ízben szinte minden termék tesztelhető általában 2 adagos porcióban (50g).
Illetve nem csak sok ízben érhetőek el, hanem ezek legalább finomak is. Bár nekem a Scitekes marcipános marhafehérje is ízlett, de pl. a tojásuk még mindig itt van a polcon, mert brutálisan hányingerkeltő az íze, néha bekeverem 1-1 myproteinhez 1/3-ban, úgy azért eltünik az a keserves mellékíze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!