Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minőségi fehérje porpok?

Minőségi fehérje porpok?

Figyelt kérdés
Soroljatok kérlek minőségi fehérje porokat,és a már használtad az adott port mi a tapasztalatod?Illetve még az lenne a kérdésem hogy egy nem minőségi fehérjepor kárt tehet az egészségben?

2016. jún. 27. 19:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mit értesz minőségi valamin nem minőségi fehérjepor alatt?
2016. jún. 27. 19:59
 2/16 A kérdező kommentje:
hát pl hogy vane valami káros anyag benne vagy nincs.
2016. jún. 27. 20:04
 3/16 likebike ***** válasza:
Nincs
2016. jún. 27. 20:05
 4/16 A kérdező kommentje:
már rég ota neki akarok fogni fehérjét szedni csak nincs annyi pénzem hogy vegyek pl egy scitec nutritionos proteint és ezért gondolkodom h valami olcsobbat veszek...
2016. jún. 27. 20:08
 5/16 anonim ***** válasza:

fehérjepor az fehérjepor.

Én használtam már Scitec-est, BiotechUSA-st, de az igazi az a MyProtein lett. Elsőnek csak az ára miatt vettem, mert mindig van akció (ha más nem csak a 25%-os kedvezmény), de már fogtam ki olyat, hogy egy nagycsomag fehérjéhez mégegyet ajándékba adnak.

Aztán ugye hiába egyenlő az alapára a másik kettőével, ha legrosszabb esetben is van rá 25% kedvezmény bizonyos ízekben, illetve igen, ízekben, rengetegben elérhetőek, és amit a Scitecnél hiányoltam, sőt írtam is nekik, nincsen a legtöbb esetben teszt, a Myproteinnál pedig minden ízben szinte minden termék tesztelhető általában 2 adagos porcióban (50g).

Illetve nem csak sok ízben érhetőek el, hanem ezek legalább finomak is. Bár nekem a Scitekes marcipános marhafehérje is ízlett, de pl. a tojásuk még mindig itt van a polcon, mert brutálisan hányingerkeltő az íze, néha bekeverem 1-1 myproteinhez 1/3-ban, úgy azért eltünik az a keserves mellékíze.

2016. jún. 27. 20:11
 6/16 likebike ***** válasza:
MHN 3kg 10.000 Ft,keress rá,most nem tudok ennél jobbat és olcsóbbat mondani.Még lehet bejönnek a Nutriversum fehérjéi,de ezt már tényleg nem tudhatom
2016. jún. 27. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindenképp kell ám ilyen vackokat szedni, lehet enni rendes ételt is.
2016. jún. 27. 20:12
 8/16 likebike ***** válasza:
Ő kérdezte,több csirke marad másnak.
2016. jún. 27. 20:14
 9/16 A kérdező kommentje:
arrol az MHN rol még valakinek véleménye?
2016. jún. 27. 20:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Csirke is megy de emellet azért potolni kell..
2016. jún. 27. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!