MiniStar kérdése:
Hogy tudnék nyáron fejlődni?
Figyelt kérdés
2 éve edzek teremben, heti ötször járok le, tudatosan összeírt edzéstervem és étkezésem van, de azt figyeltem meg az első nyaramon, hogy 2-3 hónap alatt szinte semmit nem fejlődtem júniusban 82,5kg volt a fekve nyomó csúcsom amin augusztusig nem tudtam javítani, viszont szeptember és decemberre között annyit fejlődtem, hogy kinyomtam a 100kgot azóta eltelt egy egész év és most újra június van 112,5kg a csúcsom és már most érzem, hogy nem megy jól az edzés, amióta nyár lett, de nem akarom,hogy idén nyáron se fejlődjek. Most csak sima fehérjét használok táplálék kiegészítőként, de sokan javasolták a kreatint, hogy azzal fejlődhetek és nagyobb súllyokat tudok megemelni a használatával, mit gondoltok róla? Egyéb tanácsotok van amivel fejlődhetnék ami segít az edzésben? Ti is tapasztaltatok ilyesmit, hogy nyáron kevésbé mennek a dolgok? előre is köszönöm a válaszokat:)2016. jún. 28. 00:32
1/1 anonim válasza:
ennek max az lehet az oka, hogy fáradtabb vagy, vagy hogy nem eszel eleget. nincs összefüggésben az évszak az erővel... aludj napi 8 órát, igyál SOK vizet, és edd ugyan azt, mint máskor. kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!