Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek, hogy kicsit...

Mit tegyek, hogy kicsit magasabb legyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék magasabb lenni, fogok kosarazni is, mit egyek vagy hogy edzek, hogy a nővésemet is segítse?15/F 170 cm.

2016. jún. 29. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2016. jún. 29. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
nem bírsz rajta segíteni. Lehet hogy sokat nősz még, de eléggé nagy a valószínűsége hogy már csak pár centivel leszel magasabb, ami eléggé szopó a kosarazáshoz.
2016. jún. 29. 17:10
 3/6 A kérdező kommentje:
10 évig még fogok nőni, mert kb 24 éves koráig nő az ember.
2016. jún. 29. 21:14
 4/6 kovpet ***** válasza:

"10 évig még fogok nőni, mert kb 24 éves koráig nő az ember."

Hát izé.

Inkább azt kellene magadban tisztába tenni, hogy miért baj, hogy 170 centi vagy. Nem 120 centiről beszélünk. A 170 nem magas ugyan, de nem is kórosan alacsony. Ez vagy te, élj így és élvezd így az életet. A testmagasság csak egy paraméter, ezer másik, fontosabb van ennél.

2016. jún. 29. 23:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom, nem fontos, meg csak egy paraméter, de én nem ilyennek akarom látni magam.Mindig is nagynak és izmosnak akartam volna kinézni.Izmom van, de alacsony vagyok.
2016. jún. 30. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor ráb.asztál, ilyen az élet. Valószínűtlen hogy 17-18 éves korod után változna a magasságod, de ha változna is, csak nagyon minimális mértékben. Ha még nő a magasságod, akkor az a következő két-három évben fog bekövetkezni.
2016. jún. 30. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!