Lenne valaki az edzőtársam? Aszód, Iklad vagy a környékről! 25/L
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 10:11
1/7 anonim válasza:
En is keresek edzotarsat kiskunmezeje és környékéről
3/7 gumacsek válasza:
Mert az edzőtárs,ha nincs kedved edzeni tud motiválni(esetleg forditva is)+nagyobb súlyokkal tudsz edzeni stb.. :)
4/7 anonim válasza:
Miért tudsz nagyobb súllyal edzeni?Hát te nem akkora súllyal edzel amibe épp belemegy szabályosan az adott ismétlésszám?
5/7 anonim válasza:
Nem tudom edzettél-e már edzőtárssal, vagy állandóan csak egyedül, de szerintem a véleményed alapján inkább csak egyedül edzettél. Véleményem szerintem fontos egy jó edzőtárs, aki segít. Biztonságosabban fekszek be egy nagyobb súly alá például ha tudom hogy valaki segít ha esetleg nem menne, de nem is kell feltétlen segítenie, elég ha figyel, és motivál. Én pl utálok egyedül edzeni, jó az ha valakivel húzzátok egymást, hidd el.
7/7 anonim válasza:
Az első 1 évemet edzőtárssal edzettem és semmi különbség nem volt :) Hát akinek nincs magától elég motivációja hogy a maximumot nyújtsa annak elhiszem hogy szüksége van egy "biztató emberre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!