Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tegyek anyámmal?

Mit tegyek anyámmal?

Figyelt kérdés

Nem képes még mindig felfogni, hogy miért kell így kajálnom. Beszól minden egyes nap, mikor sütök ki a csirkét, hogy nekem miért nem jó a lecsó, azt is meg kell enni. Nem csak a húst kell enni. Egyszerűen milliószor elmagyaráztam neki, hogy miért kell fehérjedúsan étkeznem, de nem érti meg. Ő meg eszi a zsíroskenyeret, mer az a jó! Nem veszi észre, hogy csak egyre hízik. Az ideg szétb.sz ilyenkor komolyan mondom, de nem szólok semmit.

Az értelmi szintje persze az Édes Élet körül van.

2016. jún. 30. 11:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
8%
a lecsó még bele fér ! de ha ennyire zavar költözz el gondolom kis gyerek vagy még akkor eredj el dolgozni aztán vegyél ételt magadnak
2016. jún. 30. 11:58
 2/18 anonim ***** válasza:
Hány eves vagy?
2016. jún. 30. 12:28
 3/18 anonim ***** válasza:
30%
Szépen beszélsz anyádról...
2016. jún. 30. 12:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt a helyzet, míg nem lett fizetésem. Megmondtam, ha nem tetszik, akkor elmegyek itthonról. Azóta nem szól egy szót sem.
2016. jún. 30. 12:32
 5/18 anonim ***** válasza:
hát nem is csak húst kell enni, és a lecsóval nincs is semmi probléma. a paradicsom és a paprika simán mehet.
2016. jún. 30. 12:47
 6/18 anonim ***** válasza:
11%

"Az értelmi szintje persze az Édes Élet körül van."

Gyönyörűen beszélsz édesanyádról, mondhatom! Ebből a mondatból arra következtetek, hogy az elméletedet is sikerült hasonló bunkó hangnemben előadnod. Akkor meg szerintem ne csodálkozz! Költözz el! Akkor azt eszel, amit akarsz meg aminek az áráért megdolgozol. Ha meg nem tudsz, mert mondjuk egy 16 éves taknyos vagy, akkor meg edd azt, amit főz és örülj, hogy eltart!

Nem csak csirke létezik, lehet ám mást is enni, nem fogsz belehalni. A lecsóval például semmi baj nincs, ha nem 2 doboz tejföllel eszed. Az csak zöldség, nem fog ártani.

2016. jún. 30. 13:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Gondolom még bőven kiskorú vagy, egyed azt amit ad (már ha viszonylag egészségesen és változatosan főz) és majd ha 18-20 éves leszel, lesz kereseted akkor majd lesz étrended, 23 éves korodra meg már elég izmos leszel, nem halsz bele ha 18 évesen nem lesz 45cm-es szálkás karod, és ahogy a többiek mondják beszélj több tisztelettel a szülődről.
2016. jún. 30. 13:05
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha én kibírom, akkor neked is ki kell.Nekem sokkal rosszabb. Amit csinálok, arra mindig találnak beszólást. Meg osztják az észt, de nem tudnak semmiről.Pl. este 6 után ne egyek,miért eszek annyiszor,miért iszok vizet, nincs is íze,miért edzek akkora súllyal,miért mérem a kaját,mást is kéne ennem nem csak húst, hanem főzeléket, ilyesmiket...stb..A másik meg a mamám. A tv hallotam...ezt mondogatja. Nem tudja mit eszek reggel.(zabpehlyhet)De a tv-ben hallja.Elnevezte "pencsöléknek" a zabpelyhet, majd elkezdi, hogy az nem-e méreg.Mert a tv-ben az volt, hogy a babatápokba mérget kevetek és az babatáp-e amit eszek.Arról szól az egész napom, hogy beszólogatnak és qvára unom. Szóval neked is kikell bírni.
2016. jún. 30. 13:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és mióta elkezdett látszani az edzés eredménye édesapám is eljár edzeni .... sőt nekem sajna van olyan napom/ napjaim, hogy egyáltalán nem tudok enni , elvagyok egész nap kaja nélkül :/ olyankor mindig beszólogat, hogy egyek már, mert akkora p.icsát táplálni kell, különben megint lapos leszek .... Szerintem ez nagyban függ attól milyen a szülő gyermek kapcsolat, nem csak étkezés - edzés terén. Ha egy ilyen dolgot nem tudtok megbeszélni normálisan mi van a komoly dolgokkal ??
2016. jún. 30. 13:31
 10/18 anonim ***** válasza:

Ez a "Tv-ben mondják" ez honnan jön mindenkinek? :D

Haverom nagyanyja meg az én nagyanyám is szajkózta ezt egy ideig.. :D

2016. jún. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!