Mikor hasznosabb futni, ha testzsírszátalékot szeretnék csökkenteni? Reggel vagy este?
Futni edzés után a legjobb.
Reggelire meg ne egyél gyümölcsöt... Reggel gyors szénhidrát a legnagyobb hülyeség amit fogyaszthatsz. Sőt, diétában egyáltalán nincs gyümölcs csak zöldség. Ha már enni akarsz gyümölcsöt mindegy mikor, csak ne reggel.
nyugi kérdező, ez a nagy gyümölcsellenesség, csak nálunk divat, mindenhol mindenki pucolás alatt is tonnaszámra eszi, max verseny előtt 1-2 héttel hagyják el, de kedve utolsó, annyit magyarázz már meg, hogy aki vegán, és napi 10-20 gyümölcsöt eszik, hogy full kocka és száraz? amúgy:
Tessék kipróbálni, nem a pofá_kat járatni. Egy 6-7 sorozatos guggolás után futni rohadtul szar, de zsírégetés szempontjából tökéletes. Inzulin lent van a béka se_e alatt, izomzat üres, viszont teli van vérrel, ideális környezet zsírbontáshoz.
Miért ne lehetne futni egy hátazás után? Komplett lábedzés után valóban nem lehet, de egy guggolás vagy lábtolás után simán. Nem kell punciskodni.
Akkor zabáld a gyümölcsöt tonnaszámra Herold, érdekel is engem. Én nem eszem diéta alatt, egy dekát sem. Te eszel. És külföldi profi sportolókhoz hasonlítasz egy natural hobbi edzőt. Gratulálok, tapsold meg magadat. (Y) De jó erősen, nehogy kimaradjon a napi kardió, végén még téged is elkezd hizlalni a gyümölcs. :D
én vagyok a hülye mert profiktól tanulok és nem pistától a terembe :DD
amúgy te hogy hátazol, megkérdezhetem? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!