Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszni inkább egyedül szerettek...

Úszni inkább egyedül szerettek járni, vagy társasággal?

Figyelt kérdés

jún. 2. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Inkább egyedül.
Inkább társasággal.
20 szavazat
 1/7 anonim válasza:
100%
Balaton mellett lakom .Egyedül szeretek úszni. Ha uszodába megyek ott is olyan pályát választok ahol egyedül úszhatok
jún. 2. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
amelyik sportot nem párban vagy csapatban kell játszani, az kábé mind jobb egyedül.
jún. 2. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül, közben úgyse lehet beszélgetni.
jún. 3. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a magányosok sportja.
jún. 3. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül, csakis.
jún. 14. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Akik egyedül szeretnek úszni, azoknak feltétlenül ismerniük kell a helyet, és a lehetséges változásokat. ( pl. sóder kitermelése, a meder mélyítése, stb.). Minden esetben a kőzeli rokonokkal és ismerőseidődel kőzőld, uszni mentel egyedül. Lehet, hogy egyesek szerint túlzottan fogalmaztam, de a leirtakat mind ateltem.
jún. 14. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Uszodában???? Merthogy úszni 99,999%-ban ott szokott mindenki, kivéve azt a néhány idiótát aki nem.
tegnapelőtt 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Ti is tapasztaljátok, hogy a hétvégi, teljesen egyedül tett erdei túrák sokkal mélyebben feltöltenek, mintha társasággal mennétek?

Nekem a csend, a fizikai fáradtság adja meg azt a felfrissülést, amit a városban teljesen elveszítek. Ti is elvonultok?

Ázsiában sosem járt utazó számára India egyáltalán nem ajánlott elsőnek. Fülöp-szigetek és az Indonéz szigetvilág kapcsán mit gondoltok? Az a férfi,...

...hol érdemes "kezdenie"? Ez a két ország, akár ebben a sorrendben jobban ajánlott, mint a többi kelet-ázsiai állam? Illetve ezekből melyikben nagyobb a közbiztonság a turistára nézve? Vidéki területeken sétálva lopás, fegyveres rablás nappal például. (Kérem a néha...

Túrázni, kirándulni egyedül jobb, vagy inkább társasággal?

Egyedül még nem próbáltam, ezért nem is tudom, hogy az milyen lehet. Kocsival elmenni valahová hegyes vidékre egy hétvégére, ahhoz lenne kedvem. Akik rendszeresen túráznak, kirándulnak, ők hogyan csinálják, szervezik ezt.

Normális ha félek egyedül biciklizni? Ti egyedül vagy társasággal szoktatok?

Faluban lakok, és körülötte erdők, szőlők, meg a nagy semmi van. Ilyen helyeken szoktam tekerni de mindig félek, ha megreccsen egy ág, ha zajt hallok bárhonnan, meg minden megijeszt. Mit lehetne ezzel kezdeni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!