válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem a csend, a fizikai fáradtság adja meg azt a felfrissülést, amit a városban teljesen elveszítek. Ti is elvonultok?
...hol érdemes "kezdenie"? Ez a két ország, akár ebben a sorrendben jobban ajánlott, mint a többi kelet-ázsiai állam? Illetve ezekből melyikben nagyobb a közbiztonság a turistára nézve? Vidéki területeken sétálva lopás, fegyveres rablás nappal például. (Kérem a néha...
Egyedül még nem próbáltam, ezért nem is tudom, hogy az milyen lehet. Kocsival elmenni valahová hegyes vidékre egy hétvégére, ahhoz lenne kedvem. Akik rendszeresen túráznak, kirándulnak, ők hogyan csinálják, szervezik ezt.
Faluban lakok, és körülötte erdők, szőlők, meg a nagy semmi van. Ilyen helyeken szoktam tekerni de mindig félek, ha megreccsen egy ág, ha zajt hallok bárhonnan, meg minden megijeszt. Mit lehetne ezzel kezdeni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!