A soroksári dunaágban mennyire ellenőriznek/járőröznek a halőrök?
Figyelt kérdés
nem feltétlenül szeretnék velük találkozni (nem büncselekményt szeretnék elkövetni még mielőtt azt hiszi valaki)jún. 3. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehet ellenőrizni, hogy tökéletes keménységűre van fújva a kerék, ha csak egy mezei biciklipumpám van?
Kézi, tehát nem jelzi hogy mennyi nyomás kell még bele!
Az állami halőr hol ellenőrizhet?
Vagyis az összes állami vízre kiterjed a hatásköre?
1000 km megtétele után van valami karbantartandó, ellenőrizendő dolog egy biciklin?
Vagy ez még nem olyan sok. Új bicikliről van szó. Eddig ennyit tettem meg vele. Nyilván nem a lánpucerálásra-kenésre meg keréknyomás ellenőrzésre gondolok. Azt ennél sűrűbben is meg szoktam tenni. Ezen kívül kell még vele valamit csinálni megelőző jelleggel? Első 3...
Ki ellenőrizhet horgászat közben?
Párat tudnátok írni?
ÉMHE engedélyt most vettem és mondták hogy most már a MOHOSZ ellenőrök is ellenőrizhetnek és be kell lépni nem tudom milyen oldalra ha ellenőriznek?
A helyszínen telefonon? Semmit sem értettem abból amit mondott, valammi összevont ellenőrzés lesz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!