Az mennyire valós állítás, hogy azokból lesznek a vízilabdások és a kajakosok akik úszónak nem voltak elég jók?

válasza:Inkább aki végzett az úszással az megy még jópár évig vízilabdázni.
Kajakosok fiatal koruk óta folyamatosan edzenek és nem mennek vízilabdázni.
Kapcsolódó kérdések:
Rövitítés, nyújtás, állítás és hajlítással kapcsolatban. Valaki tudna küldeni videó linkeket ahol ezeket mutatják be?:)
Elkezdtem járni egy olyan konditerembe, ami egy nagyobb sportlétesítményben van. Tehát, van ott minden: birkózás, kézilabda, karate, foci, stb. És egyszerűen meghökkentő, milyen kocsikkal parkolnak a létesítmény előtt. A Mercedes, Audi, BMW még csak egy dolog. De...
Van egy 2 éves biciklim, új kora óta gyenge az első fék, eddig nem zavart, mivel két havonta egyszer használtam. Most akarok menni vele egy 50 km-es túrára, de nem vállalnám be gyenge első fékkel. Van még a családban egy ugyanilyan kerékpár, annak nagyon erős az első...
More plates more dates.
Tehát ha mondjuk 19:50 percet edzek akkor azzal egyenlő mintha nem csináltam volna semmit, de ha mondjuk 10 perccel tovább edzettem akkor már beindult volna a zsírégetés. Ezt honnan számolták ki? Ha valaki napi 5 perc edzést csinál az is biztos jobb, mint a semmi....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!