Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Aki rendszeresen, napi szinten...

Aki rendszeresen, napi szinten több órán át akár vízben tartózkodik, az milyen időközönként mos hajat?

Figyelt kérdés
Naponta? Vagy ritkábban? És amint hazaért? Vagy már az öltözőben?

aug. 30. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
78%

Elöször is mit értesz a vízben tartózkodás alatt, másrészt miért kellene, hgogy befolyásolja a hajmosást? A legtöbb ember még vízközelben sem a víz ALATT tartózkodik.

Másrészt a hajat meg kell mosni akkor is, ha folyamatosan esöben állsz

aug. 31. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Naponta úszom, sőt amíg aktívan versenyeztem, akkor két edzés volt naponta. A hajamat is naponta megmosom edzés után.
aug. 31. 08:51
 3/5 anonim válasza:
100%
Még az uszodában, zuhanyozáskor érdemes hajat mosni és meg is szárítani, ha kint nincsen már meleg. Melegben felesleges megszárítani.
aug. 31. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden úszás után hajat mosok. Heti 3, van, hogy 4 alkalom.
aug. 31. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden uszodavizes érintkezés után megmosom. És fontos hogy rögtön, helyben.

Szárít, büdös is ha tovább benne marad amit már nem lehet úgy kikosni

szept. 1. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Segítséget kérek! WIN 7 valami home. A vezetekes netre szeretnék rendszeres időközönként átállni a wifiról. Hogyan lehet?

De ez a kisebbik probléma, melyet úgy oldottam meg, hogy a wifit letiltottam, próbaképpen, mert nem találtam rendes megoldást. Vissza úgy állítottam, hogy a vezérlőpult hálózati kapcsolatoknála a hibakereső aktiválta. Aztán veletleül a helyi kapcsolat lett letiltva. Azt meg nem állítja vissza...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!