Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Uszodákban használhattak...

Dr. Tudorka Tódor kérdése:

Uszodákban használhattak régen fából készült WC-ülőkét, egyfajta mentőmellény gyanánt?

Figyelt kérdés
Régen jártan uszodában, de csak 1x, és akkor láttam, hogy az úszók a verseny medencében egy-egy fa WC ülőkébe kapaszkodva úsztak, maguk előtt tartották ezt az eszközt, ezzel segítve az úszást. Milyen eszköz lehetett ez?

aug. 31. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úszódeszka, de csak a nevében van deszkából. Lásd műanyag fakanál.
aug. 31. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Wc-deszka, mi? Teged se az eszedert szeretnek, az mar tuti.
aug. 31. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
A retyókon meg emiatt mindenkinek guggolva kellett tojni, nem volt mire ülni.
aug. 31. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Amikor ezt láttam, még csak alsós voltam, és nálunk odahaza nem volt angol wc. Nem tudom tehát pontosan, hogy mit is láttam. Tehát úszódeszka, jól értem?
aug. 31. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.
szept. 1. 12:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Úszódeszka, lehet nagyon régen fából volt, ma már műanyag. Gyerekeknek segít úszast tanulni, versenyzőknek a lábmunkára koncentrálni
szept. 2. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Nem kellene az újságíróknak, politikuszoknak, vízügyeseknek mentőmellényben lenniük a paksi bárkán, hajókon amikor ott sétafikálnak?

Szóval munkavédelmi és alap hajózási cuccok nem hiányoznak, mint anno az "építés miatt" lezárt színház utcában a budai várban ahol a miniszter urakon abszolúte semmi se volt.

Révfülöp és környékén hol lehet mentőmellény bérelni, vagy venni vasárnap reggel?

Most derült ki számomra, hogy a Balaton-áthúzáson (az átúszás sup-os verziója) történő részvételhez kötelező a mentőmellény, amiről a résztvevőknek kell gondoskodniuk. A rendezvény holnap lesz.

Gyerek felfujható mentőmelleny?

Nyár közepén anyám viszi a 7 éves fiamat nyaralni Görögországba. Anyám nem tud úszni, így szeretné ha lenne mentő mellény a Fiamnak. Felfujhato kéne, hogy könnyebben eltudjak rakni majd a repülőn a csomagba. Az a baj, hogy csak nagyon gagyikat találtam, ami jobbnak...

Dunakeszi szabadstrandon lehet SUPozni?

És ha igen, kötelező-e a mentőmellény?

Ajánlanátok kényelmes gyerek mentőmellényt strandoláshoz?

Az unokaöcsém nálunk lesz egy pár napig és nem tud úszni. Nekünk nagy és mély épített medencénk van, utána pedig megyünk le a Balatonra is pár napra ahol szeretnénk vízibiciklit bérelni, esetleg a vízi játszótérre is befizetnénk. Mivel nem sok esélyt látok rá, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!