Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nevis Phantom 6000 orsó? Vala...

Nevis Phantom 6000 orsó? Valami vélemény/tapasztalat róla?

Figyelt kérdés
szept. 2. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nevis nem rossz.

Harcsázni kell?Ha igen azért nézz komolyabbat

szept. 2. 12:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Békéshalhoz, ponty, method feeder-hez
szept. 2. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Nevis nem igazán a minőségéről hires, inkább hirhedt,én is azt mondom valami mást keress inkább. itt egy oldal direkte a Methodozásról [link]

itt pedig hasonló árfekvésű methodhoz megfelelő orsók, csak példa kedvé ért ami jó lehet: Abu Garcia Cardinal 56FD 60 , Mitchell Avocet RZ 6000,

Dam Quick 1 5000 Fd majd eldöntöd melyik legyen a sok közül

[link]

szept. 2. 19:33
 4/4 Paczalos István ***** válasza:
Nekem a Móvári dunán egy 6,5 kilós nyurgaponty gyakorlatilag kivégezte a Nevis River Carp 6000-omat, pedig sokkal robosztusabb, mint a Phantom. Szóval 2-3 kilóig jó tavon, de már nagyobb halak esetében ne csodálkozz, ha megadja magát az orsód. Döme TEAM FEEDER Big Rivert, vagy az Okumát javaslom ha folyóra is menni akarsz, főleg nagy halra. De ezek az orsók, már nem szénszálas játékszerek, hanem igazi öntvény cuccok, de ezek 70dekánál kezdődnek, és hozzájuk egy komolyabb bot is jár. Viszont ez a felszerelés örökös, mint a nyomorúság.
szept. 3. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Gigabyte Z690 UD DDR4 vagy ASRock Z690 Phantom Gaming 4. Melyik alaplapot választanátok inkább egy i5-13600KF és 3070 Ti mellé?

Ahogy néztem csatlakozók között nincs nagy különbség. Van esetleg tapasztalatotok róluk?

Tapasztalt lehetőleg high elo-s ad carryctől kérnék adc role-val kapcsolatos tapasztalatot! Mikor melyik attackspeed, crit itemet vesszük?

Hello csak ennyi lenne a kérdésem hogy van ugye a Standarc adc build és amit az Infi után veszünk adcnek egy attackspeed, crites itemet ugyebár a 3 alábbi itemet szokták(szoktam látni): Static Shiv, Phantom Dancer és a youmuu's ghostblade. Ehhez szeretnék tippeket...

Kinek mi a véleménye/ tapasztalata a Gainward phantom kártyákkal kapcsolatban?

Egy RTX 3070-et néztem belőle, elég jó áron van, megéri megvenni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!