Valaki járt már úgy hogy feltörték a facebook fiókját és bekapcsolták a kétfaktoros bejelentkezést? Továbbá e-mailt és telefonszámot is módosítottak. ha ilyen történt van bármilyen mód hogy újra az én tulajdonomban legyen a fiók?

válasza:Komoly válasz: Nem lehet feltörni egykónnyen a facsèt. Nem piti kus programozók fejlesztik.
Aki fel tudná törni, nem egy profilra utazna.
Jogosulatlan használat lehet. Bem vagy elég óvatos, és valaki hozzá tudott férni a beléoési adataidhoz.
A facabook súgólyában megtaláod a teendőket. Ahhoz nem kell belépni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mai nap volt ez a nagy kimaradás 4 órától kezdve, elvileg egy-két órája működik újra. De engem továbbra sem enged be. Kijelentkeztetett mindenhonnan, és amikor most be akarok lépni akkor kétfaktoros azonosítást kér. Ezen nem tudok továbbhaladni, mert; kéri, hogy nézzem...
Pár órája volt egy globális kiesés, a közeli ismerőseimnek már működik a platform, nekem viszont nem. Mivel ez egy nagyon régi profil (eszetlen gyerekkoromból) és nem a pontos nevem van megadva... arra gondoltam, nem lehet-e az, hogy szűrik a "valós"...
Ezt írja ki: "Egy bizonyos időn belül csak korlátozott számú alkalommal lehet biztonsági kódot kérni. Ezt a korlátozást a biztonságod érdekében vezettük be. Ha segítségre van szükséged a fiókod megnyitásához, tájékozódj részletesebben, vagy próbáld meg újra...
Sziasztok! Mit tudnék csinálni hogy vissza szerezzem a fiókom? Fényképes okmánnyal próbáltam igazolni magam. Jelszót sikerült cserélnem.Mindent megpróbáltunk. Érdekelne hogy valaki járt még így? És hogy sikerült-e megoldania?
a facebookon belül kell megnézni, de mivel kivagyok jelentkezve gépen, telefonon nem tudom megnézni. Mit csináljak? Esetleg valaki tudna segíteni?? próbáltam már kód generátor alkalmazással csak ott nem tudom mi az secret key.? kétfaktoros hitelesítő kód(amikor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!