Facebookon feltört fiókomba nem tudok visszajutni, mert kétfaktoros hitelesítésnél megváltoztatták a telefonszámot, mit csináljak?
Nem küldi a kódot a telefonomra illetve a whatsappra
Jo lenne megszüntetni az egész fiókot, de nem tudok visszajutni.
Nincs valami ügyfélszolgálat ahol tudnak segíteni, nem találtam használható email címet.
Nincs időm ilyenekkel foglalkozni.
személyes okmányokat kér, de nem akarom feltölteni a személyi igazolványomat, egyre több adatot kér.
Köszi előre is a segítséget
nem sok help érkezett:/
a hozzatartoyo emailem megszuntetésénél jobbat nem tudtam kiötölni

válasza:

válasza:Ügyfélszolgálat nincs. Nincs hova emailt írni.
Helyreállító űrlap rendszer van ami olyan amilyen.
Az pedig kérhet sőt ha jogosnak látja kérelmed kérni is fogja a személyit.
Azért kér egyre több adatot hogy megbizonyosodjon róla hogy te vagy.
Azt azért jó volna tudnod hogyan sikerült kétfaktoros hitelesítés mellett is elveszíteni a fiókot. Egy belépési sütilopó vírus esetén más fiókjaid is veszélyben lehetnek. Ha kicsalták a kódot valamilyen ürüggyel tőled akkor csak a FB ugrott.
Ha nem sikerül csinálj újat jelöld be ismerőseid küldj üzenetet nekik hogy eredeti fiókod csalás áldozata lett. Amennyiben onnan üzenet kérés vagy fájlküldés történne ne vegyék figyelembe. Töröljék az ismeretséget. A lopott fiókokkal sokszor a gyanútlan ismerősöket próbálnak becsapni, de marketplacen is szeretnek velük csalást kivitelezni. Ha szerencséd van valami olyan illegálisat csinálnak amiért felfüggesztik a fiókot.

válasza:További kérdések:
2db r... Nem "Verified" + kék pipa... Az összes ismerőse eltűnt, most sikerült aktívnak lenni, de továbbra is "Verrified". Hogy ez nem tűnt fel neki...??? AI szerint feltört fiók, most etetik a embereket pár hónapig, hogy megszokják ezt az "utónevet", aztán majd...
Windows 11-en + Routeren. Nem az a kérdés , hogy hogyan kell és mikor melyik érvényesül.
Microsoft fiókba belépve ha rányomok arra hogy nem akarom megváltoztatni, akkor enged be. Mit csináljak hogy ne kelljen mindig ezt a procedúrát lenyomni, hanem gördülékenyen menjen mint eddig, csak beírom a jelszót, és már is beenged, mint eddig. Megpróbáltam a...
Nagyon nrm érték a Tiktokhoz. Remélem nem látják miket nézek. Elég gáz fatish videókat néztem mostanában s telefonon , miután simán be lehet lépni nem akarom hogy a párom kezébe kerülve esetleg észrevegye.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!