Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehetséges Facebook fiók...

Hogy lehetséges Facebook fiók feltörése és a belépési adatok módosítása a kétfaktoros azonosítás ELLENÉRE?

Figyelt kérdés

A Facebook fiókomat 2 nappal ezelőtt feltörték, megváltoztatták a belépési jelszómat és az e-mail címet.

Persze ezeket nem én változtattam meg és jó ideig nem is tudtam belépni a saját fiókomba.

Hosszas próbálkozás után mégis bejutottam, ekkor csupa japán betűkkel találtam szembe magam. Mivel nem tudok japánul, hiába jutottam be a fiókomba, a japán krikszkraksz miatt nem találtam a nyelvbeállítást és persze semmit sem tudtam elolvasni.

Végül mások okoseszközön lévő másik profil magyar beállítás szövegét követve - mint egy vak aki tapogatózik -, visszaállítottam a japán nyelvet magyarra, ekkor tudtam elolvasni, hogy az összes adatomat megváltoztatták és pl. a szülővárosom Tokyo lett stb. stb.

Miért nem kaptam a korábban beállított kétfaktoros beazonosítás ellenére jelzést arról, hogy valaki belépett az oldalamra és megváltoztatta a belépési adatokat és minden mást is?

Mit ér akkor a kétfaktoros beazonosítás???

Minden rosszban van valami jó; korábban, még a fiók feltörésem előtt próbáltam a belépési e-mail címet megváltoztatni, de a Facebook nem engedte (mert az az e-mail fiókom már nem él), de a Facebookom feltörése után kitöröltem a hacker által megadott vadidegen e-mail címet és egy létező, működő e-mail címet adtam meg.

2025. okt. 15. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek nagyon szórakozhatnékja van, és esélyes, hogy a telodat klónozták.. vagy más módón hozzáfértek. Minden esetre megéri elsétálnod a Rendőrségre. Abszolút Btk-s amit tettek.
2025. okt. 15. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
És ez csak egy szeletke: [link]
2025. okt. 15. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármi lehetséges. Az internet vesztésre áll a rosszindulatú támadókkal szemben.
2025. okt. 15. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
2025. okt. 15. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

A Facebookon az értesítések között jött egy olyan hogy: "Bekapcsoltad az Sms-frissítêseket (díjak merülhetnek fel) Ez miért jelent meg?

Most kapcsoltam be a Kétfaktoros hitelesítőt what's App általi sms-értesítéssel, amiatt merülhet fel díj?

Hogy tudok bejutni a gmailes fiókomba, ha nincs már meg a telefonszám?

Ellopták a telefont, és sajnos be volt állítva a kétfaktoros belépés, azaz a megerősítő SMS-kód nélkül nem tudok belépni. Nem kínálja fel pl a másodlagos emailre küldött kód lehetőségét és semmi mást se. Van valakinek ötlete, mégis hogy tudnék bejutni?

Facebook kétfaktoros hitelesítés ma működik, vagy nektek se küld se whatsapp kódot, se sms-t?

Tegnap este állítottam be a kétfaktoros hitelesítést, erre ma nem tudok sehol belépni, mert nem jön kód. Ha az e-mail címemre kapok kódot, az meg csak jelszóváltoztatásra irányít és utána megint kellene a whatsapp kód belépéshez. Már az fiók helyreállítást választva a...

A Facebook fiókom fel lett törve, a hacker kétfaktoros hitelesítést állított be, amit nem tudok megváltoztatni, annak elenére hogy a saját...

Élősszőr egy okosórás oldalt csináltak, most meg egy csomó embernek küldtek marketplacen, hogy elérhető e még a termék amit árulnak.

Facebookon kötelező megerősiteni az elérhetőségi számot?(amit a kétfaktoros hitelesitéshez adtam meg) kérdés többi része a kommentbe.

Sziasztok, mikor megadtam a számot kérdezte, hozzá járulok e hogy hirdetést küldjön gondolom sms-be ill sms-be embereket ajánljon a rendszer, ilyesmi szöveg volt megnyomtam, hogy nem . Az elérhetőségi beállitásokba ki volt irva , hogy megtörtént a szám megadása ill...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!