A Facebook jelszóra nem emlékszem. Hol lehet megváltoztatni?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem küldi a kódot a telefonomra illetve a whatsappra Jo lenne megszüntetni az egész fiókot, de nem tudok visszajutni. Nincs valami ügyfélszolgálat ahol tudnak segíteni, nem találtam használható email címet. Nincs időm ilyenekkel foglalkozni. személyes okmányokat...
Belépek de nem találom hol tudom a jelszavam megváltoztatni.
Kétlépcsős beléptetés sajnos nem volt beállítva.
Illetve ha jelszót cseréltem és kétfaktoros hitelesítésnél telefonszámot választottam akkor biztosan nem fogja tudni feltörni a Facebookomat?
Továbbá e-mailt és telefonszámot is módosítottak. ha ilyen történt van bármilyen mód hogy újra az én tulajdonomban legyen a fiók?
Tele van az eredeti email címem vele, de nem enged belépni mert egy másik email cím van ott. Nem tudom mit csináljak de ez nagyon gáz. Az eredeti gmailos címemen ott van hogy megváltoztatták e jelszavam meg az email címem és hogy én voltam e. Mondom nem én voltam de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!