Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Facebook jelszóra nem...

A Facebook jelszóra nem emlékszem. Hol lehet megváltoztatni?

Figyelt kérdés
A Facebookra applikációval be vagyok jelentkezve állandóan. A jelszavamra pontosan nem emlékszem. A regisztrációkor megadott e-mail címem már nem él. Hogy tudnék új e-mail címet megadni, és új jelszót, mielőtt még kizárnám magam a Facebookomból?
ápr. 14. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Böngészőben mentett jelszavak közt?
ápr. 15. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Adj hozzá telefonszámot és arra kérj visszaigazolást.
ápr. 15. 10:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak a telefonszám hozzáadásához lehet jelszót fog kérni hitelesítéshez.
ápr. 15. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Facebookon feltört fiókomba nem tudok visszajutni, mert kétfaktoros hitelesítésnél megváltoztatták a telefonszámot, mit csináljak?

Nem küldi a kódot a telefonomra illetve a whatsappra Jo lenne megszüntetni az egész fiókot, de nem tudok visszajutni. Nincs valami ügyfélszolgálat ahol tudnak segíteni, nem találtam használható email címet. Nincs időm ilyenekkel foglalkozni. személyes okmányokat...

Hogy tudom a facebookos jelszavam megváltoztatni?

Belépek de nem találom hol tudom a jelszavam megváltoztatni.

Ha letiltok valakit Facebookon és utána megváltoztatom a nevemet azt nem látja?

Illetve ha jelszót cseréltem és kétfaktoros hitelesítésnél telefonszámot választottam akkor biztosan nem fogja tudni feltörni a Facebookomat?

Valaki járt már úgy hogy feltörték a facebook fiókját és bekapcsolták a kétfaktoros bejelentkezést?

Továbbá e-mailt és telefonszámot is módosítottak. ha ilyen történt van bármilyen mód hogy újra az én tulajdonomban legyen a fiók?

Kérem segítsen valaki! Megváltoztatták a jelszavam és az email címem a facebookba?

Tele van az eredeti email címem vele, de nem enged belépni mert egy másik email cím van ott. Nem tudom mit csináljak de ez nagyon gáz. Az eredeti gmailos címemen ott van hogy megváltoztatták e jelszavam meg az email címem és hogy én voltam e. Mondom nem én voltam de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!