Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Erre tenyleg szukseg van?

Erre tenyleg szukseg van?

Figyelt kérdés
Próbaltam bejelentkezni egy oldalra, kellett hozza kitolteni egy captchat. Megnyomtam, hogy ember vagyok. Utana feljott 3 ilyen ugralo majom figura, es ki volt irva, hogy ''nyomj arra, amelyik a legmagasabbat ugrik.'' 3-4 ilyen kis feladvanyt meg kellett csinalnom, es csak utana engedett bejelentkezni. Erre t enyleg szukseg van?

aug. 31. 11:08
 1/1 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Nemcsak a Google-féle ReCaptcha létezik, van még más alternatíva, más jellegű tesztekkel. Ott használják, ahol szükség van rá és a forgalmat szűrni kell a szükségtelen terheléstől és a spambot forgalomtól.
aug. 31. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Ez az uzenet tenyleg leallitja az iOS telefonokat?

Power لُلُصّبُلُلصّبُررً ॣ ॣh ॣ ॣ 冗.

Valaki tenyleg hasznalta az e-mail fiokomat? Van ilyen?

Egy hotmail-es fiokrol van szo, amit regota nem hasznaltam. Ma beleptem es azt adta ki, hogy meg kell valtoztatnom a jelszot, mert valaki mas hasznalta, aztan letiltottak, mert nagy mennyisegu spam-et kuldtek rola. Miutan megadtam egy kodot, beleptem, automatikus...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!