Hogyan tudom leállítani a reklámokat?
Figyelt kérdés
akármelyik oldalra megyek előjönnek és a kurzol pedig össze vissza villog tőluk és ha valamit írok és vált a reklám az url-be gépel.Nem tudom mi ez de már ******* idegesít. Kérlek aki tud válaszoljon!2014. máj. 13. 14:12
12/18 anonim válasza:
FF -ben milyen reklámszűrési lehetőségek vannak? (Már rég nem láttam azt a böngészőt)
13/18 A kérdező kommentje:
mindegyik böngészőn megjelennek
2014. máj. 15. 15:13
14/18 Tengor válasza:
Akkor az talán vírus lesz inkább.
15/18 anonim válasza:
Tengor nevű felhasználónak igaza lehet.
Ha böngészőtöl és reklámszűrőtöl függetlenűl is ugyanolyan reklámok jönnek elő, akkor az nem a weboldal része, hanem vírus. Én megpróbálnám a böngészőben megnézni a forráskódot és módosítanám úgy, hogy a reklám eltűnjön. Ha ezek után még látható a reklám, akkor azt tuti nem a böngésző generálja. Persze ehez olyan böngésző kell, ami a forrásban végrehajtott módosításokat azonnal alkalmazza is újratöltés nélkűl. Én ilyen böngészőt használok, de nem reklámozhatom. Itt biztos nem...
16/18 A kérdező kommentje:
van alatta egy ad options dolog amire ha rákattintok ez jön be: [link]
2014. máj. 16. 14:00
17/18 A kérdező kommentje:
sikerült azon az oldalon rámentem az egyik kiemelt betűre és ott inaktivvá lehetett tenni és eltűntek a reklámok!
2014. máj. 16. 14:02
18/18 A kérdező kommentje:
de minden belépéskor meg kell ezt csinálni és csAk a fele tűnik el
2014. máj. 16. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!