Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ti mit gondoltok az AVG vírus...

Ti mit gondoltok az AVG vírus irtóról?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert most telepítettem az ingyenes verzióját.
2016. jún. 25. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én évek óta azt használom, nálam bevált.
2016. jún. 25. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Remekül megy nálam is!
2016. jún. 25. 12:58
 3/6 Dongaben ***** válasza:
100%
Jól működik, és könnyű kezelni a felhasználói felületet is. Ami kissé bosszantó lehet, hogy rendszeresen bombáz ajánlatokkal az ingyenes verzió. (Azért nem vészes, és ez minden más vírusirtóra igaz...)
2016. jún. 25. 13:05
 4/6 pinkpancser ***** válasza:
100%
Jól működik, de néha tényleg zavaróan reklámozza magát. Plusz a tune up-ra is figyelni kell, mert ha nem figyelsz mire klikkelsz akkor települ :)
2016. jún. 25. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mint vírusirtó, nincs vele baj.

De sok AVG baromságot is telepít, legalábbis a 2015, de efölött valószínűleg már ilyen lesz. Pl. telepíteni fogja majd magától az AVG Zen-t, a mai napig sem jöttem rá, mire jó, de csak akkor lehet letörölni, ha minden más AVG cuccot is letörlünk. Aztán ott az AVG Search, vagyis átállítja a kezdőlapot valami AVG-s szemétre. Ez valószínűleg azzal a Zennel jön. Törléskor is vissza tudja állítani.

A TuneUp-al, a 2014-essel nincs semmi baj, teszi a dolgát, csak idegesítő, mert sokszor hoz elő értelmetlen értesítéseket.

Szóval, telepítsd, aztán próbálj eltakarítani utána.

Mára már az összes vírusirtó ilyen. Én váltottam az egyszerűbb, valamivel butább de csendesebb Security Essentialsra. Néma, csak gondolom, nem annyira érzékeny, lehet, nem ismer minden vírust.

Jó, ha van vírusirtó, de ha tudod, mit csinálsz, figyelsz arra, mit töltesz le, valamennyire óvatos vagy, akkor el lehet lenni vele.

2016. jún. 25. 23:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen programot szeretnél használni akkor tedd , de véletlenül sem ingyenes fosokkal. AVG éppen elmenne ha nem csinálná a sok reklám fogását. esential annyit ér vírusirtónak mint a media player . Valamire való az f-secure client. Nem az a jó ami minden szarra felugrik csipog csörög csattog .
2016. jún. 30. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!