Ti mit gondoltok az AVG vírus irtóról?
Mint vírusirtó, nincs vele baj.
De sok AVG baromságot is telepít, legalábbis a 2015, de efölött valószínűleg már ilyen lesz. Pl. telepíteni fogja majd magától az AVG Zen-t, a mai napig sem jöttem rá, mire jó, de csak akkor lehet letörölni, ha minden más AVG cuccot is letörlünk. Aztán ott az AVG Search, vagyis átállítja a kezdőlapot valami AVG-s szemétre. Ez valószínűleg azzal a Zennel jön. Törléskor is vissza tudja állítani.
A TuneUp-al, a 2014-essel nincs semmi baj, teszi a dolgát, csak idegesítő, mert sokszor hoz elő értelmetlen értesítéseket.
Szóval, telepítsd, aztán próbálj eltakarítani utána.
Mára már az összes vírusirtó ilyen. Én váltottam az egyszerűbb, valamivel butább de csendesebb Security Essentialsra. Néma, csak gondolom, nem annyira érzékeny, lehet, nem ismer minden vírust.
Jó, ha van vírusirtó, de ha tudod, mit csinálsz, figyelsz arra, mit töltesz le, valamennyire óvatos vagy, akkor el lehet lenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!