Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez mi lehetett?

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

A minap a gépemen játszottam a GTA V-tel, mellette pedig a spotify ment a böngészőből (nem, nem a külön alkalmazásból, mert az nem jó), és hirtelen minden megváltozott. A zene alatt egy sikító hangra lettem figyelmes. Először azt hittem, hogy behalt a hangszóróm, mert az a legrégebbi. Kiléptem és felugrottam a székből.

A képernyő fekete volt, közepén egy arccal (ami így hirtelen egy South Parkos szereplő arcára hasonlított), fölötte vörös betűkkel "YOU HAVE DONE IT", majd a képernyő felétől lefele zölddel apró betűkkel elkezdte kiirogatni, hogy mittudomén milyen fájl.sose hallott kiterjesztés, és mellette pedig egy számláló ami elment 100%-ig. Ahogy elérte (0,5 mp alatt), rögtön megjelent egy újabb, és így borította be a képernyő alsó részét apró betűs zöld felirat. Nagyon megijedtem, rögtön kikapcsoltam a gépet. Utána visszakapcsoltam, - stick kihúzva - majd bejött rendesen, de 2 kattintás után kifagyott az egész

Utána wifi sticket kihúzva NOD32-t futtattam, de nem talált semmit.

A gépen jogtiszta win7 van, és vásárolt vírusírtó (egyszer már megszívtam egy crackelt változattal, azóta inkább megveszem). Nem jártam semmiféle durva oldalon, mostanában csak a family guy-t néztem az indavideón. Egyébként pedig csak gyik, fb, gmail, youtube.

Nagyon megijedtem. A NOD nem talált semmit, és azóta a gép sem produkál semmiféle rendkívüli dolgot. MI lehetett ez?

Lehetséges hogy az indavideón használt flash player-en keresztül feltörték a gépemet?

2016. júl. 1. 21:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem te vagy a farming simulatoros is? :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..

2016. júl. 1. 21:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, de kb ugyanez történt velem is!
2016. júl. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!