Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik gamer laptop a legalkal...

Melyik gamer laptop a legalkalmasabb?

Figyelt kérdés

Munkám miatt sokan fogok utazni. Ezért úgy döntöttem, hogy hobbi játékaimat is vinnem magammal. ( Mint ők: GTA5, PubG,COD )

Keresnék ilyen komolyan laptopot amit gond nélkül elviszi, illetve játék közben kis videót is tudnék róla rögzíteni normál felbontásokkal. Mit tudnátok ajánlani ? Kinek mi jött be? A keret kb 600K. Illetve fontos szempont a grafika, gond nélkül tudja majd az újabb játékokat is vinni. Asztali Pc nem opció sajnos.

nov. 29. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
radium.hu-n nézz szét. Mindenféle variáns van ott.
nov. 30. 07:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

De mi lenne az amire figyelni kell? Mennyi SSD, ram stb

Azért akkora mágus én személy szerint nem vagyok benne

nov. 30. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyi a kereted?

Mekkorát szeretnél? (15,6" vagy 17")

nov. 30. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Kb 600K

17" lenne a megfelelő

nov. 30. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy ASUS TUF F17 (2023) van. Igaz, ez valamivel drágább, de a 2022-es verziót ennél olcsóbban is megveheted szerintem.

Korábban a 2020-as verzió volt meg, az általad említett játékok azon is jól mennek. Esetleg azt nézd meg használtan, pl. hardveraprón.

nov. 30. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!