Ez a processzor megfelel a windows 11 nek?

Elvileg igen.
Engem leginkább a jobb kattintásra bejövő menü zavar, de azon kívül semmi extra zavarót nem találtam. Működésben kisméretű irodai és játék környezetben nem találtam érzékelhető hátrányt.

#3-as elvileg kevesebbet kéne fogyasztania ugyanolyan használat mellett, de persze lehet bekapcsolt pár programot.
Viszont lehet a gond az, hogy míg eredetileg gyári meghajtóprogramok voltak fent, a frissítés lecserélte őket, ezért érdemes megnézni van-e hozzá win11-hez való, főleg alaplap/chipset driverekre gondolok.

AM5-ből MINDEN win11-es! Az összes X3D CPU támogatott.
AM4 eleje (ami Ryzen 1000 és Ryzen 2000G) nem támogatott, ezek 7-8 éves szinte múzeális cuccok, boltban nem is kapható már, csak használtan szerezhető be.
7800X3D esetén nem az az ár kategória, hogy belefussál ilyenbe. Nem veszek 150-200000-ért CPU-t inkább apróról 8000-ért egy 2200G-t jó az nekem. 😆
Ahol keresgélsz nem találhatsz sem Intel sem AMD prociból nem támogatottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!