Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki tud esetleg ilyen...

Valaki tud esetleg ilyen számológépet?

Figyelt kérdés

Én olyan számológépet keresek amely AI alapú szoftvert futtat vagy bejelentkezési alapon AI-t lehet alkalmazni, ugyanakkor ezen felül van rajta kamera mely hasonló alapon működik mit amikor telefonról ChatGPT alkalmazást használva a képet befotózva oldja meg az adott feladatot

Olyan gépet találtam mely tud tárolni dokumentumokat és rá tud csatlakozni az internethez és tudsz rajta böngészni de én nem ilyet keresek

okt. 28. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Ezek a funkciók teljesen feleslegesek egy számológépbe.
okt. 28. 23:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem, ezek a funkciók nem feleslegesek

Bár ön könnyen érheti ezt az alatt mint az olyan „okosnak“ vélt fogkeféket amely Bluetooth kapcsolattal rendelkezik

okt. 28. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Az önözést nem értem, de mindegy. A számológép arra való, hogy matematikai műveleteket hajtson végre. Semmi egyéb. Logisztikai célra vannak megfelelő célorientált berendezések.
okt. 28. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De hát nem is akarsz (akar...) rajta számolni ezek szerint. Vannak logisztikai célra készült vonalkód és/vagy RFID-olvasók, ezek némelyike Androidot futtat, amire gondolom lehet telepíteni ChatGPT, de az biztos, hogy nem számológép-árban vannak. Vagy vesz az ember egy olcsó mobilt, és kész.
okt. 29. 06:52
 5/5 CspCsj ***** válasza:

Miért az az érzésem, hogy ez egy vizsgához kellene, ahol csak számológép használható...

Mondjuk számológépbe épített fényképezőgép és netkapcsolat nekem sem tűnik létfontosságúnak, - pláne hogy ezek kihasználáshoz ajánlott egy méretes képernyő, megfelelően nagy felbontással.

okt. 30. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!