Valaki tud esetleg ilyen számológépet?
Én olyan számológépet keresek amely AI alapú szoftvert futtat vagy bejelentkezési alapon AI-t lehet alkalmazni, ugyanakkor ezen felül van rajta kamera mely hasonló alapon működik mit amikor telefonról ChatGPT alkalmazást használva a képet befotózva oldja meg az adott feladatot
Olyan gépet találtam mely tud tárolni dokumentumokat és rá tud csatlakozni az internethez és tudsz rajta böngészni de én nem ilyet keresek

válasza:Nem, ezek a funkciók nem feleslegesek
Bár ön könnyen érheti ezt az alatt mint az olyan „okosnak“ vélt fogkeféket amely Bluetooth kapcsolattal rendelkezik

válasza:

válasza:

válasza:Miért az az érzésem, hogy ez egy vizsgához kellene, ahol csak számológép használható...
Mondjuk számológépbe épített fényképezőgép és netkapcsolat nekem sem tűnik létfontosságúnak, - pláne hogy ezek kihasználáshoz ajánlott egy méretes képernyő, megfelelően nagy felbontással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!