Asus eee netbook pcre felejtős win 10et rakni?
Figyelt kérdés
10en éves kis gépről van szó, most win 8.1 van rajta, szépen behozza, viszont semmit nem lehet csinálni, még netezni se mert hogy nem támogatott.
Annyit tudok h 2 GB RAM van benne. Mondjuk tárhely az van rajta, arra jó h rá mentsek adatokat. Na de érdemes lenne ezzel foglalkozni hogy rá telepítem a 10et?
nov. 5. 18:30
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Erre inkább XP való, már a 7 is nyögvenyelős lesz. Az XP viszont szépen elmegy 2 GB RAM-mal, csak böngészőt ne indíts el, attól behal. De azon kívül teljesen jól megy.
2/9 T. Feri 

válasza:

válasza:Elvben van 32-bites windows 10, de 32 bites processzortól ne várj sokat. Lehet, hogy a perifériák egy részéhez nincs driver megírva. A 2GB-is a határon van. Inkább csak lassítana rajta.
3/9 A kérdező kommentje:
Eredetileg úgy vettem hogy windows 7 starter volt rajta, még a cimkéjén is ez szerepel
nov. 5. 19:03
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem volt 1225B gyárilag 4GB rammal win7 home-al, ssd-re csere után a win10 még elment rajta, de eléggé belassulva.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Egy memóriabővítés (4 vagy 8gb illene, attól függ mit támogat) és egy HDDről SSD csere után van esély hogy elbírja. Mondjuk gyors az nem lesz, de enyhe böngészésre jó.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Én használtam 32 bites Windows 10-et 2GB RAM-mal, persze gyenge processzorral, annyira nem volt vészes, meg lehet próbálni, vagy kellett volna már 10 éve...
7/9 anonim 

válasza:

válasza:#5
A legtöbb max 2GB-ra bővítlető, de a legutolsók is max 4GB-ra..
8/9 XXXBalazs 

válasza:

válasza:A volt munkahelyemen 2021-2022 körül dobtunk ki 5 ilyen gépet, már akkor is használhatatlanok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!