Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A chatgpt nektek is 1000 év...

A chatgpt nektek is 1000 év amíg válaszol? Én vezetek vele egy beszélgetést úgy 3 hete egy témáról és mostanában rengeteg idő..

Figyelt kérdés
Valakinek még? Vagy valami tipp?

dec. 2. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Minél többet beszélsz vele annál tovább tart a várakozási idő, minden beszélgetést átnézi mielőtt megválaszol..
dec. 2. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod hogy minél hosszabb a kontextus ablak annál valószínűbb hogy baromságokat ír? 3-4 kérdés után érdemes új beszélgetést kezdeni.
dec. 2. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyzet változatlan, mióta pár napja ezt írtam: Nekem meg lassú, de már 1-2 hónapja is, tán 1 percen felül ad választ, aztán még sokáig nem lehet lejjebb vagy feljebb görgetni rajta...
dec. 2. 18:41
 4/9 anonim ***** válasza:

2 nem ír baromságokat

Nyilván azért tart sokáig mert már 3 hete tart

dec. 2. 18:56
 5/9 anonim válasza:
Igen nálam is ez van. Ha nagyon zavar, akkor kezdj új beszélgetést, majd abba foglald össze tömören, hogy miről volt szó az előzőben. És egy ideig gyorsabb lesz.
dec. 2. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
5# meg, meg lehet kérni hogy mentse el a jelenlegi beszélgetést, miután ez megvan új csevegőben már tudni fog mindent kB
dec. 2. 20:52
 7/9 anonim válasza:
Ja, jó, oké.
dec. 3. 18:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!!
dec. 4. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég változó. De ha nincs bekapcsopva a keresés vagy gondolkodás, akkor szinte azonnal elkezd írni. (Olyan is...)
dec. 5. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!