PDF filenak lehet melléklete?
Figyelt kérdés
Egy hiteles elektronikus aláírással rendelkező szintén pdf filet (erkölcsi biz) csatolnék hozzá, amihez meg hozzácsatolom azt én írnám alá.
Megoldható hogy ez 1db file legyen? Vagy csak 2db külön fileal?
febr. 4. 22:03
1/2 anonim 

válasza:

válasza:nem, 2 külön fájl legyen. Mert úgy lesz hiteles.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem ez két külön dolog, mármint attól függ mi a cél és hogy lesz később felhasználva.
Bár nem csináltam de így tudom:
Az elektronikus aláírással (mármint ami tényegesen az) a dokumentum módosíthatatlan lesz olyan értelemben, hogy onnantól ha a tartalma változik, az aláírás elvész.
Azaz össze lehet rakni több PDF-t vagy akármit egy nagyobb PDF doksivá és utána alá lehet írni.
A kérdés az, hogy később ha szét akarja szedni, aki kapta, mi lesz az aláírással, mert szerintem akkor elvész a módosítás hatására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!