Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a nint.hu ?

Mennyire megbízható a nint.hu ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:11
 1/3 anonim válasza:
100%

Többször vásároltam már innen különböző szoftvereket, és minden alkalommal teljesen elégedett voltam.

Céges felhasználásra 4 darab Autodesk licencet szereztem be, amelyek mind hibátlanul működnek, semmilyen problémába nem ütköztünk. Emellett az Office 2024 csomagot is több alkalommal megvásároltam, és minden esetben gyorsan, gond nélkül használatba tudtuk venni.

Megbízható forrásnak tartom, eddig kizárólag pozitív tapasztalataim voltak. Nyugodt szívvel ajánlom másoknak is.

tegnapelőtt 17:13
 2/3 anonim válasza:
100%
A napokban vásároltam az oldalról, nagyon megbízható, minden gördülékenyen működött. Csak ajánlani tudom!!
tegnapelőtt 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, meg is rendeltem és tökéletesen volt minden fogok még venni!
tegnapelőtt 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!