Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Budapesten hol lehet venni...

Budapesten hol lehet venni írható cd-t és cd tokot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy cd-t és hozzá egy kinyitható műanyag tokot, csak kérdés, hogy hol árulnak még ilyet budapesten?

Válaszokat előre is köszönöm!

ápr. 17. 12:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mediamarkt vagy Euronics van a környéken? Ott biztosan van.
ápr. 17. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Például:

- [link]

- [link]

ápr. 17. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt még az Intersparban is van. Pár éve (talán 2022-ben) még VHS kazetta is volt.
ápr. 17. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Hi-Fi miatt keresel, vagy csak szimplán?
ápr. 17. 18:32
 5/8 gentoojedi ***** válasza:
38%
Tényleg nem kötekedés kedves kérdező. De egy darabot minek? Az odautazás vagy a posta a cucc többszöröse. Vegyél már legalább egy csomagot és Szlovák webáruházból. Egy vagyont spórolsz és egész életetben kitart.
ápr. 17. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy kazallal, meg DVD is. Ha érdekel, priviben beszélhetünk róla.
ápr. 18. 06:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ, ajándékba lenne, egy ilyen speckó kézműves cd/dvd. Ezért kell csak 1 db tok és cd.
ápr. 19. 13:43
 8/8 gentoojedi ***** válasza:
A speckó kézműves nálam azt jelenti, hogy maga a lemez is szépen meg van nyomtatva. Ehhez neked nincs eszközöd. Nekem van. Nyugodtan keress meg privatban. Lemezt sem kell venned. Megegyezünk.
ápr. 19. 15:11

További kérdések:

Nektek is szokott laggolni a Snapchat mikor beléptek?

Mindig mikor be lépek az első 10 másodpercben nagyon laggol, és a videó is laggos lesz vagy lefagy és kép lesz Hozzá teszem hogy nem az utolsó szar telefonom van Valaki járt még így?

Nektek működik a Facebook?

Nálam most valamiért nem frissít és a fotókat meg a csoportokat se tölti be.

Szakdolgozat SOS :) valaki segítene?

A szakdolgozatom miatt egy virtualboxban konfigurált gépre telepítettem a proxmoxot mert nem volt különálló gépem, és egy általam készített webalkalmazást vittem át háromrétegben 1 db LXC konténerbe amit onnan üzemeltetek. A webalkalmazás backend és frontend elemeit...

Ti mit javítanátok a Linuxon, vagy milyen plusz funkciókat adnátok hozzá, ha lenne rá lehetőségetek?

Linux alatt itt bármelyik disztribúciót értem, és azon belül is bármelyik ablakkezelővel, vagy szoftverrel, vagy bármilyen működéssel kapcsolatos dolgot írhattók.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!