1/5 T. Feri 

válasza:

válasza:Rendszeresen. A google kereső támogatja.
5/5 SimánSimon 

válasza:

válasza:Persze, hogy használják, de a többség csak céltalanul lődözi a kérdéseket, ahelyett, hogy valódi munkára fogná ezt a túlhájpolt algoritmust. Sokan azt hiszik, hogy a Gemini majd megváltja a világot vagy megírja helyettük az életüket, pedig valójában csak egy tükör, ami megmutatja, mennyire ellustult az emberi gondolkodás. Hiába büszkélkednek a felhasználói számokkal, ha a legtöbb interakció megáll a receptkeresésnél vagy a béna viccek generálásánál, szóval ne várjuk már el, hogy egy szoftver okosabb legyen a gazdájánál. Én nem dőlök be a marketingnek, mert a valódi tudás még mindig az emberi agyban dől el, nem pedig egy szerverpark kódjaiban.
Kapcsolódó kérdések:
A Windows 10-et használjátok tovább, így hogy nem lesz hozzá frissítés? Vagy a lentebbiek közül mit fogtok tenni?
Olvasom, hogy sokmillió embert érint a probléma, hogy nem kompatibilis a gépük a 11-el, ezért a 10-et használják tovább. Sokan meg panaszkodnak a 11-re, és ők is inkább a 10-et használják. Aztán van elvileg a pénzfizetős módja, hogy legyen frissítés rajta, a...
Hol találom meg, hogy melyik op. rendszert használja épp a gép?
Két merevlemezemen is van telepítve. Meg tudom-e határozni, hogy melyiket használja? (Win 10, asztali gép)
A warthunder mobile alkalmazásba be tudok jelentkezni úgy, hogy a saját már meglévő accountomat hasznàljam?
Pc-n játszottam a játékkal és játszom is még néha, de keveset vagyok otthon a rengeteg meló és maszek munkák miatt. Telefonon viszont tudnék játszani, de nem tudtam bejelentkezni a meglévő acc-ba. Lehetséges egyáltalán vagy 2 teljesen külön játék lehetnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!