A macOS 26 fel lehet valahogy telepíteni egy MacBook Air 2020 i5 gépre?

válasza:A kompatibilis készülékek listája:
Ha itt nincs, akkor nem lehet... De a Macbooknak szerintem van akkora értéke, hogy eladd és vegyél helyette egy újabbat... De ez csak a személyes véleményem.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amíg Apple iPhone 15 Pro max esetén az (Apple) App storban megtalálahtó a Google termékei köztük a Google Chrome is. Addig az MacBook Air M1-en lévő App Storban nem találom a Google Chrome és a Google alkalmazásokat. Sem pedig a Youtube-t. Az Apple MacBook Air M1-en, a...
Mac-et szeretnék vásárolni, most fogok menni egyetemre majd érettségi után. Nem vágok videókat se semmi hasonlót, és érdekelne, hogy ennyi tárhely (256GB) mire elég? És ha szeretném a word , ppt, excel alkalmazásokat használni utólag is le tudom tölteni a laptopra?...
Most osx 10.9.5 van fenn, így vettem használtan, de nem tudom, akksi és egyéb teljesítményben nem romlik-e a helyzet, ha Sierrát telepítek. Mit gondoltok?
Apple MacBook Air 13 MMGG2 Notebook OS X El Capital verzió 10.11.4 Boot Camp Assistant 6.0.0 A probléma maga az, hogy a Windows 7 rendszert a Boot Camp 4 és 5.1 verziója támogatja. A kérdésem tehát az, hogy hogyan lehet megkerülni ezt a szamályt, vagy hogyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!