Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Informatikai problémák megoldá...

Informatikai problémák megoldásában való segítséghez melyik a legjobb AI?

Figyelt kérdés

jún. 3. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Claude
jún. 4. 05:41
 2/2 Alex Fly ***** válasza:
100%
Az 'informatikai probléma' elég tág fogalom... Ha kódot akarsz írni, akkor a Claude. Ha hibaelhárítás vagy beállítás, akkor a Perplexity.
tegnap 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Jelenleg melyik a legjobb magyar nyelven is elérhető mesterséges intelligencia, amivel szakirodalmakat tudnék feldolgozni ? Akár elő is fizetnék.

Sziasztok!Én egyáltalán nem értek hozzá, ezért a kérdés... Olyan mesterséges intelligenciát keresek, amivel hatékonyabban tudnám feldolgozni az egyetemi szakirodalmat.Tudom nem a legszebb megoldás,de nem mindig tudom megtenni,hogy egy tárgyhoz akár 15-20 szakirodalmat...

Melyek a legjobb magyar informatikai képzések?

Milyen irányban/specializációban a legerősebb Magyarország? Milyen viszonyban állnak az egyetemek egymással? Pro és contra érvek? Előre is köszönöm szépen.

Mi a legjobb államvizsga dolgozat téma egy gazdasági informatikát végző hallgatónak?

Üdv! Gazdasági informatikát tanulok és államvizsga dolgozat témát kellene kitalálnom (A tanárom kérdezte, hogy van-e valami saját ötletem). Egy jó témát kitalálni nekem nehezebb, mint megvalósítani. Ezért tőletek kérnék segítséget. Szóval ha bárkinek van valami téma...

Legjobb gamer laptop ennyi pénzért?

ilyen nagyjából 500(-525) ezres árkategórián belül létezik erősebb laptop játékra?nem számít hogy világítson meg ilyenek, a kinézete kb. teljesen mindegy, az teljesítmény szempontjából kérdezem kizárólag Ez pedig ilyen 400 ezer körüli kategória, erről mi a...

Melyik a legjobb laptop mérnökinfóhoz (vagy programtervezőhöz)?

Melyik gépeket ajánljátok? ASUS gépekből melyik lenne a legmegfelelőbb? (Nem muszáj ASUSnak lennie, csak eddig az volt és nagyon szerettem)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!