Informatikai problémák megoldásában való segítséghez melyik a legjobb AI?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok!Én egyáltalán nem értek hozzá, ezért a kérdés... Olyan mesterséges intelligenciát keresek, amivel hatékonyabban tudnám feldolgozni az egyetemi szakirodalmat.Tudom nem a legszebb megoldás,de nem mindig tudom megtenni,hogy egy tárgyhoz akár 15-20 szakirodalmat...
Illetve miben különbözik ez a 2 fogalom?
Milyen irányban/specializációban a legerősebb Magyarország? Milyen viszonyban állnak az egyetemek egymással? Pro és contra érvek? Előre is köszönöm szépen.
Üdv! Gazdasági informatikát tanulok és államvizsga dolgozat témát kellene kitalálnom (A tanárom kérdezte, hogy van-e valami saját ötletem). Egy jó témát kitalálni nekem nehezebb, mint megvalósítani. Ezért tőletek kérnék segítséget. Szóval ha bárkinek van valami téma...
ilyen nagyjából 500(-525) ezres árkategórián belül létezik erősebb laptop játékra?nem számít hogy világítson meg ilyenek, a kinézete kb. teljesen mindegy, az teljesítmény szempontjából kérdezem kizárólag Ez pedig ilyen 400 ezer körüli kategória, erről mi a...
Melyik gépeket ajánljátok? ASUS gépekből melyik lenne a legmegfelelőbb? (Nem muszáj ASUSnak lennie, csak eddig az volt és nagyon szerettem)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!