Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van még esély a adatok helyreá...

Van még esély a adatok helyreállításába?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve újratelepítettem a laptopom de most kéne róla egy fontos videó fájl lehetséges az adatmentés vagy halott ügy

júl. 8. 14:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyit használtad, illetve mekkora a tárhely. Ha szinte semennyit sem használtad és hatalmas a tárhely, amit az operációs rendszer nem írt felül, akkor van esély, bár nem sok. Ha napi szinten használva volt és/vagy a tárhely nagyrésze tele volt akár csak egy rövid időre, az esély kisebb, mint megnyerni a lottót.
júl. 8. 14:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak film nézzésre használtam.
júl. 8. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Egy ilyen igen nem kérdésre írhattál volna ki szavazást..
júl. 8. 15:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 0% körül lehet, ha SSD van benne.

Ha még HDD-on tárolja az adatokat, akkor óriási szerencsével talán megmenthető a videóból egy képkocka, de több nem.

júl. 8. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szinte teljesen esélytelen, hogy bármi vissza állítható legyen egy év után.
júl. 8. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Ez ilyen kérdés:

Volt egy nagyon jó barátnőm amikor 12 éves voltam. Azóta sem láttam. Van esély rá hogy visszakapom?

Most 56 vagyok.

júl. 8. 17:59
 7/9 Szirty ***** válasza:
100%
Akkora eséllyel amekkora itt van, nem kell számolnod.
júl. 8. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

Tévedsz.

Én pl. 12 éves barátomat megtaláltam 60 évesen.

Barátnőnél kicsit kisebb az esély, de ha megtartotta a lánynevét, nem esélytelen.

júl. 8. 18:41
 9/9 Szirty ***** válasza:
68%

"Tévedsz."

Két állítást tett. Melyikkel téved?

júl. 8. 19:06

További kérdések:

Milyen jel erősítőt?

Jelenleg egy ilyent használok, de gyengül. TP-Link TL-WA850RE Viszonylag könnyen lehessen telepíteni és erős lelgyen. Köszönöm.

A neten hol találhatók umlautos ä-ra, az ö-re és az r-re az alábbi formák, mint amik a leírásban szerepelnek?

Fordítok egy szöveget, amelyben sok különleges nyelvészeti karakter van, de nem mindegyik áll rendelkezésre a szimbólumok eszköztárában. A szövegben az umlautos ä gyakran úgy fordul elő, hogy felette, a két pont (¨) között van egy balra hajló ékezet. Ugyanilyen ékezet...

Hogyan lehet a mobilnetre a gépemmel csatlakozni vezetékkel?

iphoneról van szó, bocsánat, de kezdő vagyok ebben. amikor bedugom a vezetéket és megosztom a személyes hotspotot akkor sem vezetéken keresztül csatlakozik

Apple Watch series 11 vagy Garmin ?

Egészségügyi funkciók miatt gondolkodom ,hogy vennék egy okos/sport órát , viszont nem tudok dönteni. Szempont az lenne ,hogy pulzus, ekg és ezen funkciók lennének a főbb szempontok néha sportolás. Alapvetően IPhonom van. Ha jól tudom az Apple Watch mérései...

Sondo mennyivel jobb?

Sziasztok! Mit gondoltok a Sondo weboldalról? Próbálta már valaki? Én korábban próbáltam egy hasonló AI videókészítőt, de ott csak 15 másodperces klipeket lehetett generálni. Utána nekem kellett külön programban összevágni az egészet a saját dalaimhoz. Egy 4 perces...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!