Van még esély a adatok helyreállításába?

válasza:

válasza:

válasza:Olyan 0% körül lehet, ha SSD van benne.
Ha még HDD-on tárolja az adatokat, akkor óriási szerencsével talán megmenthető a videóból egy képkocka, de több nem.

válasza:

válasza:Ez ilyen kérdés:
Volt egy nagyon jó barátnőm amikor 12 éves voltam. Azóta sem láttam. Van esély rá hogy visszakapom?
Most 56 vagyok.

válasza:

válasza:#6
Tévedsz.
Én pl. 12 éves barátomat megtaláltam 60 évesen.
Barátnőnél kicsit kisebb az esély, de ha megtartotta a lánynevét, nem esélytelen.

válasza:"Tévedsz."
Két állítást tett. Melyikkel téved?
További kérdések:
Jelenleg egy ilyent használok, de gyengül. TP-Link TL-WA850RE Viszonylag könnyen lehessen telepíteni és erős lelgyen. Köszönöm.
Fordítok egy szöveget, amelyben sok különleges nyelvészeti karakter van, de nem mindegyik áll rendelkezésre a szimbólumok eszköztárában. A szövegben az umlautos ä gyakran úgy fordul elő, hogy felette, a két pont (¨) között van egy balra hajló ékezet. Ugyanilyen ékezet...
iphoneról van szó, bocsánat, de kezdő vagyok ebben. amikor bedugom a vezetéket és megosztom a személyes hotspotot akkor sem vezetéken keresztül csatlakozik
Egészségügyi funkciók miatt gondolkodom ,hogy vennék egy okos/sport órát , viszont nem tudok dönteni. Szempont az lenne ,hogy pulzus, ekg és ezen funkciók lennének a főbb szempontok néha sportolás. Alapvetően IPhonom van. Ha jól tudom az Apple Watch mérései...
Sziasztok! Mit gondoltok a Sondo weboldalról? Próbálta már valaki? Én korábban próbáltam egy hasonló AI videókészítőt, de ott csak 15 másodperces klipeket lehetett generálni. Utána nekem kellett külön programban összevágni az egészet a saját dalaimhoz. Egy 4 perces...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!