Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az alább felsorolt szolgáltató...

Az alább felsorolt szolgáltatóknál elérhető az a funkció, amivel egy adott csatorna teljes napját visszatekerhetem és mondjuk PC-n is megnézhetem?

Figyelt kérdés

Telekom, ONE, Yettel, volt MINDIGTV EXTRA

Pl. Az RTL ma hajnali 1 óra 23 perckor adott műsorát akarom visszanézni, de úgy mintha élő tv-ben nézném. Azaz nem lekérhető vágott tartalomként. És az is fontos, hogy nem állítanék be felvétel erre az időpontra és az is lényeges, hogy mindezt maximum 3 napon belül akarom megtenni (tehát nem az élő műsor, azaz 120 perces visszatekerésre gondolok).

Létezik ilyen szolgáltatás? Melyik szolgáltatónál? Mi a neve? milyen tv csatornákon elérhető?

júl. 9. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen szolgáltatás. Műsorvisszanéző van, de az vagy elérhető vagy nem. Egyetlen biztos dolog a felvétel, amit magadnak csinálsz, saját eszközökkel. Az RTL szabadon fogható, a MinDig TV-ről fel tudod venni. De kell egy box, egy antenna, egy merevlemez és be kell állítani. De ez régen a VHS-el is így volt. Magától nem megy semmi.
júl. 9. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:

"hajnali 1 óra 23 perckor adott műsorát akarom visszanézni, de úgy mintha élő tv-ben nézném"

Nem tudom hogy tudsz annyira álmos kómás állapotba kerülni.

Talán 1 üveg barackpálinka. És ugyanúgy nem sokra fogsz emlékezni belőle.. 😁😄🤣

De ott ültél és nyitva volt a szemed - fogják a barátaid állítani..

júl. 9. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy ilyenről tudok: [link]

01:10-kor a CSI: Miami helyszínelők IX./5. ment műsoridő szerint, az alábbiak alapján:

00:15 CSI: Miami helyszínelők IX./5.

01:30 Mozaik 13. Rész

A SWEET.TV 1 hétre visszamenőleg ad sok TV-adásra visszanézési lehetőséget, - "ingyenesen". A ingyenesség alatt azt értik, hogy a regisztrálás kötelező, és csak 1 hétre szól...

júl. 10. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:
"A ingyenesség alatt azt értik, hogy a regisztrálás kötelező, és csak 1 hétre szól..." ennek a mondatnak nincs értelme
júl. 10. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha kipróbálod az oldalukat, - a mondat értelmet fog nyerni. :)
júl. 10. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
79%
Van egy ilyen szolgáltató: a Csatornázási Művek. De én nem nézném vissza az egész napi 'adagot'.. 😁
júl. 10. 14:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 6os számú Humor Harold, a kérdés még nincs átsoroltatva a humor kategóriába, és remélem nem is lesz!!!
júl. 10. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Másnál is vannak problémák a chanal+-al?

Eddig direct one volt a neve, de ma megváltozott. A leírtak alapján letöltöttem az új appot, bejelentkeztem, töröltem a régi appot, de nem lehet rajta semmit nézni, mindenhez azt írja "megrendelem", ezt korábban csak akkor írta, ha valami nem tartozott bele az...

A magyarországi sweet tv előfizetésemmel tudom nézni a sweet tv magyar csatornákat külföldön?

Nyaralás alatt, lehetséges hogy a sweet tv müködni fog, ugyanugy mint itthon? Vagy külföldön csak az ottani ország kinálata érhető el? Hogy van ez most? Aki tudja informáljon:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!