Az alább felsorolt szolgáltatóknál elérhető az a funkció, amivel egy adott csatorna teljes napját visszatekerhetem és mondjuk PC-n is megnézhetem?
Telekom, ONE, Yettel, volt MINDIGTV EXTRA
Pl. Az RTL ma hajnali 1 óra 23 perckor adott műsorát akarom visszanézni, de úgy mintha élő tv-ben nézném. Azaz nem lekérhető vágott tartalomként. És az is fontos, hogy nem állítanék be felvétel erre az időpontra és az is lényeges, hogy mindezt maximum 3 napon belül akarom megtenni (tehát nem az élő műsor, azaz 120 perces visszatekerésre gondolok).
Létezik ilyen szolgáltatás? Melyik szolgáltatónál? Mi a neve? milyen tv csatornákon elérhető?

válasza:

válasza:"hajnali 1 óra 23 perckor adott műsorát akarom visszanézni, de úgy mintha élő tv-ben nézném"
Nem tudom hogy tudsz annyira álmos kómás állapotba kerülni.
Talán 1 üveg barackpálinka. És ugyanúgy nem sokra fogsz emlékezni belőle.. 😁😄🤣
De ott ültél és nyitva volt a szemed - fogják a barátaid állítani..

válasza:Egy ilyenről tudok: [link]
01:10-kor a CSI: Miami helyszínelők IX./5. ment műsoridő szerint, az alábbiak alapján:
00:15 CSI: Miami helyszínelők IX./5.
01:30 Mozaik 13. Rész
A SWEET.TV 1 hétre visszamenőleg ad sok TV-adásra visszanézési lehetőséget, - "ingyenesen". A ingyenesség alatt azt értik, hogy a regisztrálás kötelező, és csak 1 hétre szól...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak hogy ne a senkinek csináljam elsőre
Eddig direct one volt a neve, de ma megváltozott. A leírtak alapján letöltöttem az új appot, bejelentkeztem, töröltem a régi appot, de nem lehet rajta semmit nézni, mindenhez azt írja "megrendelem", ezt korábban csak akkor írta, ha valami nem tartozott bele az...
Nyaralás alatt, lehetséges hogy a sweet tv müködni fog, ugyanugy mint itthon? Vagy külföldön csak az ottani ország kinálata érhető el? Hogy van ez most? Aki tudja informáljon:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!