Mi lehet az oka ha a memória kártyát folyamatosan formázni akarja a kamera?
Fedélzeti kamerába beteszem a memória kártyát formázza, végére ér, majd újból kéri hogy formázzam.
Kamera vagy a memóriakártya lehet a hibás ilyen esetben? Memória kártya több mint 5 éves kamarát most vettem.
Köszi a segítséget

válasza:Lehet, hogy a partíciós tábla rossz rajta. Volt egy idő amikor ezzel játszottam, hogy mennyire kell felépítenem egy partícionálási egységet az SD kártyámon, hogy a kamera leformázza azt normálisan. Ha jól emlékszem még konkrétan a FAT32-es fájlrendszert is létre kellett hoznom. Nem volt elég csak a tábla meg a formázatlan terület.
Linux alól fdisk-el újra lehet kreálni a dolgokat az SD kártyán. Talán Windows alól is működik bár ezt még nem próbáltam. Ha magadtól nem megy akkor értelemszerűen keress valakit aki meg tudná csinálni neked.

válasza:Másik lártya mit mutat benne?
Kártya mit reagál PC-be téve?
További kérdések:
Rendeltem egy l50 pro fejhallgatót van valakinek idehaza?
Sziasztok! Az iskolai Microsoft fiókomat használtam, fontos fájlok voltak rajta, de sajnos megszűnt a fiók, több, mint 60 napja. Voltam bent az iskolai rendszergazdánál és azt mondta nem lehet már vissza hozni ezeket a fájlokat. Van esetleg mégis valami...
tuom ki kapcsolni?
Van egy internetes oldal, ahova eddig mindennap rendszeresen beléptem. Semmilyen oldal vagy jogiszabályt nem szegtem meg, de nem enged be! Ha megnyomom az oldalt ikonját, akkor azt írja hogy "időtúllépés történt (522-es hiba kod).
Láttam, eléggé felmentek az árak. Egy 256 gb-os 28.000 Ft lett volna egy szaküzletben. Inkább ott hagytam, gondoltam keresek máshol, de másutt sem jelentősen olcsóbb. Nyilván nem a legsilányabbat akarom, de nem is a legrágábbat. Honnan célszerű venni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!