Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az Authenticator alkalmazást...

Az Authenticator alkalmazást véletlenül a régi telómra töltöttem le Át szeretném rakni az újra de nem tudom hogyan kell! Tud segíteni valaki?

Figyelt kérdés

Vannak a youtube-on videók de nekem sehol nincs pötty az authenticatorban.

Ha tud valaki segíteni írja le úgy hogy érthető legyen!

Köszönöm.

aug. 31. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Telepíted az új telefonra is. Az adatok fiókon keresztül szinkronizálódnak.
aug. 31. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy #1-es írta, de

- a programból ki is tudod exportálni és importálni is be tudod a szükséges adatokat, ez mondjuk inkább akkor érdekes, ha más felhasználói fiókkal rendelkező készülékre akarod átvinni.

- lehetőség van email-es beléptetés hozzáadására is az ügyfélkapunál.

aug. 31. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
", de " helyett ", plusz "..
aug. 31. 13:01
 4/5 anonim ***** válasza:
94%

Az "Authenticator" az a Microsoft terméke, nem egyenlő a Google Hitelesítővel (ami angolul szintén Google Authenticator). Ez csak amiatt lényeges, mert a Google termékek adatai automatikusan szinkronizálódnak Androidon, mert ugyanazzal a fiókkal használod mindet. Míg a MS Authenticator esetén először be kell kapcsolni a szinkronizálást, majd hozzáadni a Microsoft fiókodat az alkalmazáshoz, hogy tudja az app hova szinkronizáljon.

A pötty a jobb felső sarokban van, ahol ezeket meg lehet adni. Olyan nem igazán van, hogy nálad máshogy jelenik meg. Hacsak nem iOS-ről van szó, ott eltérhet a felület minimálisan.

aug. 31. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs felírva mi volt a QR mögötti betűsor? Azzal bárhonnan beléphetsz, mivel ez van személyesen hozzád rendelve.

Ha a régi telón megy, akkor onnan kiolvasható, he belépsz az ügyfélkapu +-ba.

Gondolom oda kell...

aug. 31. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet az Ügyfélkapu+ -hoz hitelesítő alkalmazást regisztrálni, ha asima Ügyfelkpuba sem tudok belépni?

Volt ugyfélkapu+ és microsoft authenticatorom is. Valahogy az authenticatorból letörlődött a hozzárendelt Ügyfélkapu, így kénytelen voltam deaktiválni az ügyfélkapumat. Új regisztráció során képtelen vagyok a korábbi módon regisztrálni (ügyfélkapu belépés, majd belépve...

A régi telefonomon töröltem az authenticator alkalmazást, majd eladtam. Az újon pedig nem tudok belépni. Mit csináljak?

Iphonet cseréltem a napokban, a régi készülék gyárira visszaállítás után el lett adva. Hiába töltöttem le az újra az authenticator alkalmazást, nem enged belépni. Bármit próbálok, azt írja, hogy írjam be a készülékemben szereplő kódot, de azt a készüléket már nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!