Valaki tud segíteni?
Van egy internetes oldal, ahova eddig mindennap rendszeresen beléptem. Semmilyen oldal vagy jogiszabályt nem szegtem meg, de nem enged be!
Ha megnyomom az oldalt ikonját, akkor azt írja hogy "időtúllépés történt (522-es hiba kod).

válasza:

válasza:Lehet, karbantartási nap van. Vagy megszűnt az oldal. Vagy még lett hackelve.
Elég sokat segítene, ha elmondanád, melyik oldalról van szó...

válasza:

válasza:Vagy esetleg egyedi tűzfal védelmet készítettek. És pl. olyan kérés volt az URL címedben. Vagy olyan próbálkozásaid voltak! Amit nem tolerálnak. Ezért kapsz 523-as üzenetet.
Magam is alkalmazok ilyeneket. De nálam ezután autómatikusan - évekre tiltásra kerül az IP cím...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok teelfont cseréltem és amikor meg nyitom a whatsapp ot és egy beszélgetésből akarok képet le tölteni nem engedi azt irja ki hogy kérjem meg az illetőt hogy kűldje el újra.Próbáltam már mindent felhőből vissza kértem az adatokat stb de nem sikerűlt eddig semmi...
gépemröl proci:pentium dual core e6600 ram:2-4 gb grafikus:geforce gt 630 valaki tudna segiteni hogy kell
segitene valaki vidokátya biosfrissitésben?
Van kettő tp link wr542g routerem. Hogy tudom beállítani? Valami leírást vagy ha valaki tudja leírná lépésről lépésre? Már 2 napja hogy csinálom de nem jönn össze, valaki tudna segíteni?
. Frisiteni is probáltam nem engedi termék kulcsot meg nem kaptam hozá nem én telepitetem hanem egy ismeretlen most mi a tehendő?
amikor el inditom a tunngle-t akkor azt irja ki hogy (nem lehet komunikálni a szolgáltatásal. (1)) a Ctrl + R-vel elöhozztam a Futtatás-t és beirtam hogy service.msc. kikerestem hogy tunngle, és automatikus.útána elinditom és semivel se let jóbb. Válaszát/válaszotokat előreis köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!