Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mire való a billenytűzeten a...

Mire való a billenytűzeten a scroll lock gomb?

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
Kismillió találat: [link]
2012. jan. 31. 20:27
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
hát ez engem is érdekelt volna,de én semmit nem tudtam meg abból ,amit az első válaszoló ide belinkelt
2012. febr. 1. 05:04
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Remélem akkor így érthető: [link]
2012. febr. 1. 11:32
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

SCROLL LOCK (vagy SCR LK)

A legtöbb programban a SCROLL LOCK billentyű megnyomásának semmilyen hatása sincsen. Egyes alkalmazásokban a SCROLL LOCK billentyű megnyomása módosítja a nyílbillentyűk, valamint a PAGE UP és a PAGE DOWN billentyű viselkedését. Ezeket a billentyűket megnyomva úgy lehet görgetni a dokumentumban, hogy nem változik meg a kurzor vagy a kijelölés helye. Előfordulhat, hogy a billentyűzeten található egy kis fény, amely jelzi, hogy a SCROLL LOCK funkció be van-e kapcsolva.

2012. febr. 1. 13:27
 5/12 anonim ***** válasza:
19%
Igen, ezt linkeltem be, minek kellett kimásolni?
2012. febr. 1. 13:30
 6/12 anonim válasza:
79%
Nos, én szerintem egyetlen egy funkcioja volt az egész vilàgon: A 90-es évek egyik legnépszerubb jàtéka az "észkerék" volt, ott ha bekapcsoltad a Scroll-lockot, elhallgatott a hàttérzene.
2012. júl. 6. 10:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A scroll lock az Excell-ben annyit tesz, hogy ha benyomod, akkor a nyilakkal nem a cellákon ugrálsz, hanem az oldalt görgeted. Valószínűleg a gyorsíróknak talélták ki, de sokfajta változatot hallottam már.
2012. szept. 3. 18:30
 8/12 RaidenPL válasza:
61%
a ScrollLock arra jó hogy ha egy bilentyűd elromlik kicseréld vele xDD (szerintem)
2013. aug. 9. 22:37
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Arra jó, hogy eggyel több led világítson a billentyűzeteden.
2014. ápr. 11. 17:41
 10/12 anonim válasza:
41%

A Scroll lock csak arra jó, ha kék halált akarsz előidézni.

(CTRL lenyomva tartani+ 2x Scroll lock) Előtte azonban végre kell hajtani egy kis módosítást a regeditben.

[link]

2014. máj. 28. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Print Screen gomb miért nem működik? (bőv. Lent)

Ha benyomom a billentyűzeten a PrintScreen-t leugrik az oldal aljára (mert az az END gomb is egyben). Mit csináljak, hogy működjön?

Fehér iPhone 4S előlap-hátlap-home gomb csere megoldható?

Sziasztok! Vettem egy fehér iPhone 4S-t, de feketét szerettem volna. Mivel azt mondták akár több hét is eltelhet addig ameddig új fekete darabok is érkeznek, ezért én vettem egy fehéret. Egy szakember esetleg le tudja cserélni feketére a fehér alkatrészeket, vagy bukta?

Üdv. Fujitsu Siemens Amilo Pro v3505 notiban hol találom az alaplapi gomb elemet?

Pontos helyzetet kérek. Csak ne azt írjátok hogy az alaplapon. Xd

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!