OneHitGoHome kérdése:
Mit jelez a piros fény? +egy teljesen más kérdés:D
Figyelt kérdés
Ugyebár ha rápillantunk egy számítógépházra,ott egy kuka és afölött esetemben egy(piros led)az villog,néha csak úgy van,néha meg világít..xDD ez mit jelez?(tudom hogy nagyon csecsemő kérdés de nem tudom..:/)
A teljesen más kérdés:van egy internet modemem,abból jön egy hálózati kábel a számítógépembe,egyszer régen még zölden világított a hálókártyám ledje de most sárga.Ez mitől lehet,szabályoz valamit?(Én nem érzékeltem változást)
2014. máj. 5. 22:08
1/5 anonim válasza:
1. kérdés: Az a hdd led, azt jelzi, hogy a gép mikor használja a gép a vinyót
2. passz, lehet, elhasználódott a led
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2014. máj. 5. 22:22
3/5 anonim válasza:
A RJ45 hálózati csatlakozón a zöld led általában azt jelenti, hogy a kábel rendesen csatlakoztatva van. A sárga led általában az adatcsomagok észlelését jelenti, azaz forgalom esetén pislákol.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2014. máj. 6. 13:25
5/5 anonim válasza:
Elhasználódotott a led ? nooormális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!