Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Metro: Last Light ezen a...

Metro: Last Light ezen a vason miért szaggat?

Figyelt kérdés
A fent említett játék az elején gond nélkül meg aztán mikor a társaim "át alakulnak" hirtelen el kezd szaggatni mint a szar és nem tudom miért simán mennie kéne vas: Amd fx 3650 6x4.2GHZ 4GBRAM Sapphire r9 270X OC DUAL-X 4GB GDDR5. Ötleteket tárt karokkal várom :)
2014. máj. 7. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a ramod lehet problémás (szerintem)... valamint elméletben 20 FPS vagy az alá is dobálhat amennyiben FullHD-ban játszol...

FX 6350-et akartál írni.. nem?

2014. máj. 7. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Emlékeim szerint nincs nagy memóriaigénye a játéknak. Nekem eredeti játékom van és szépen futott az FX-6300/8GB RAM/HD7850 2GB kombóval, igaz nem teljesen maxon, de magas beállításokkal, 2x élsimítással. A beépített benchmarkban ilyen értékeket kaptam:

[link]

2014. máj. 8. 01:44
 3/3 A kérdező kommentje:
FULLHF-ben meg, igen 6350-et akartam írni :) A próbléma az volt, hogy az nvidi physx-et ki kellet kapcsolnom :) FULL grafikán szépen megy !
2014. máj. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!