Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem jó a fülhallgatóm?

Miért nem jó a fülhallgatóm?

Figyelt kérdés

Fejhallgató inkább... Az a probléma hogy a rendszerhangokat lejátssza szépen de pl. Játéknál vagy zenénél,visszhangos,zavaró hangot ad.. Mi lehet a probléma?

Hangkártyám jó, és a fejhallgató se lehet rossz mivel ezmár a 3.ik.. segítsetek pls!

2014. máj. 9. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem 5.1-re van állítva a windows vezérlőpult hangokban?
2014. máj. 9. 15:27
 2/6 A kérdező kommentje:
win 8.1en nemtudom hol kell átállítani mert nincs olyan pont!
2014. máj. 9. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
El van kicsit dugva, vezérlőpult, hardver és hang, hangok stb... Nem tudom megnézni, mert lezúztam a virtuális gépet a 8.1-gyel együtt, nem akart kezessé válni sehogy. Abban az ablakban, amiben füleken külön van kimenet, bemenet, beállítások meg tudom is én mi, a kimenetnél van két gomb, ami helyett elég lenne egy (valami tulajdonságok és beállítások, vagy ilyesmi értelmetlen kettészedés), és a baloldali egy varázslófélét mutat, amiben be lehet állítani, hogy sztereó legyen a kimenet. HÓT GÁNY.
2014. máj. 9. 16:35
 4/6 A kérdező kommentje:
nincs meg :/
2014. máj. 9. 18:54
 5/6 A kérdező kommentje:
balanszot átállítottam és most jó! :D köszi
2014. máj. 9. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Jejjzusom, nincs mit! :D
2014. máj. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!