Megéri az Ipad Air?
"Gyorsan lemerül" LOL. Akár 10 óra folyamatos üzemidővel az egyik leghosszabb a piacon.
Olcsó droidot semmiképp se vegyél. Azt a pokolba fogod kívánni. Ismerősök vettek és csak szidják. 80e alatt ne is nézz tabletet, hogyha jót akarsz.
Érvek?? Hmm, ez attól függ, hogy mire kell.
Netezni jól lehet rajta. Gyorsan kéznél van, könnyű hordozni, HOSSZÚ ÜZEMIDŐ. Megbízható stabil rendszer. Bár az iOS7-tel szerintem romlott a felhasználói élmény.
Ha nincs szükséged egy laptopra, de szeretnél normálisan netezni és hordozni is akarod, akkor nagyon jó.
Ellenérvek: Dokumentumok létrehozására nem a legjobb. Billentyűzet nélkül lassú a szövegbevitel, de így is elég jó. Billentyűzettel viszont jól használható. Persze nem egy laptop. Lehet, hogy kicsi lesz a kijelzője. Bizonyos dolgokra mindenképp. De arra már nem is való, vagy akkor már egy laptop.
Nézd meg ezt a videót:
A videózással és a fotózással kapcsolatban nekem is iPad-em van és rengeteget használom a kameráját. Bár teljesen más, ha a zsebedben van egy iPhone és bármikor előkaphatod a kamerát, mint egy iPad-ét.:)
Az iPad Air tökéletes, és mindig fogod használni, ha megveszed, sosem fogod megbánni, hogy megvetted. Nagyon gyors, precíz. Ellenérveket ha keresnék se tudnák rá találni. Előzőnek: iOS7-el a felhasználói élmény teljesen új értelmet kapott, korral halad és sokkal szebb design-t kapott. iOS6 az 1900-as évekre emlékeztet. :)
Én voltam az első. Majd, ha 2 év múlva a szoftveres avulás miatt irtózatosan belassul és sokat veszít a fényerejéből, vagy ha 3-4 év után cserélnél benne akkumulátort, akkor "megúszod" egy 100 dolláros szervizdíjjal.
De nem akarom elvenni a kedved, ha tetszik vedd meg nyugodtan. :-)
18:38 vagyok:)
Kérdező:
Egyáltalán nem felesleges, nekem is van laptopom, de mióta iPad-em van azóta nagyából 3 havonta nyitom fel. 2012 szeptemberében vettem, tehát több, mint másfél éve, ismétlem iPad3(!) és teljesen új felhasználói élményt kapsz, mint laptopról. És azóta mennyit fejlődött az iPad.. iPad Air sokkal gyorsabb, folyamatosabb mint az én iPad3-mam, pedig ezzel is tökéletesen megvagyok elégedve. (folyamatosan frissítem és frissítettem a szoftvert). Kiválló ballagási ajándék magadnak:)
20:01-semmi sem tart örökké. Ennyi erővel ha elhatározom, hogy veszek egy bármilyen ehez hasonló dolgot, ezzel az elgondolással semmit sem vennék. Bár ha szerinted megveszel egy elektronikai eszközt és 4 év rendszeres használat után is ugyanolyan marad az akkumlátorja, mint amilyen legelőször volt, szóljál:) A7 chippel pedig kötve hiszem, hogy a jövőbeli iOS-ek gondot jelentenének számára. 4 hónap híján nekem is 2 éves lesz az iPad-em és mégsem veszített semmit fényerejéből, iOS7 is kivállóan működik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!