Érdemes lenne most venni okostelefont? Vagy megérné várni az ujj készülékekre? (qHD kijelzős telók pl+ melyik szolgáltatónál érdemes venni telefont? Típus/fajta? Árszegmens? Várjak vele karácsonyig szerintetek? Tipeket kérlek titeket!
1: karácsonykor megemelik az árakat
2: árszegmens - amennyi pénzed van rá.. én mondjuk almatelefonra tuti nem dobnék ki egy vagyont...
3: szolgáltatófüggetlent (kártyafüggetlent) érdemes venni. sokszor úgy sem drágább és legalább nem vagy egyik rabló bandához sem hozzáláncolva
4: én személy szerint android párti vagyok ezen belül azt az árkategóriát érdemes megcélozni amihez elég a pénzed. ha sok van akkor a htc-k elég jók..
amit nem éri meg megvenni azt részletre sem.
(arról meg nem is beszélve hogy szemfényvesztés a 0%thm. mert bár kamatmentes, viszont az összeg az alapból drágább mint máshol tehát a kamat az árba van beleépítve)
Új, és nem ujj!
Előttem mindent megtudtál, amit kell az új telefon vásárlásáról. Nem szégyen beballagni egy GSM boltba, és venni egy új(nak látszó) készüléket...kevesebb pénzért jobbat kapsz, mint reméled..
járj szerencsével (és ne várj karácsonyig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!